🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Q'nun altındaki @ işaretinde çizgi şeklinde siliklik var mı default keycap'te ?
@ işareti silik basılmış ondan bahsediyorsan. Onun dışında tuşlarda bir sorun görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra 200tl lik indirim verdi Ağam benimle eylenir.

@ işareti silik basılmış ondan bahsediyorsan. Onun dışında tuşlarda bir sorun görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra 200tl lik indirim verdi Ağam benimle eylenir.
Tamamen solukluk değil de bir kısmı basılmamış gibi, kesiklik var arada çizgide, kutuya kaldırdım geri. Herkeste böyle mi benimki mi böyle geldi diye merak ettim.

Ürünü satın aldım ancak herhangi bir yerinde pro yazmıyor. Alan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi

Hocam banada bu sekılde geldı Ben kendımce yorumladım Ikıncı el veya kullanılmıs olsaydı o etıket oyle olmazdı arası bos olan kısım hava alıp ondan olmus bence Hatta etiketi komple cıkartınca dedımkı bunu ıkıncı el olsa yanı yapıstılsa bu kadar duzgun olmazdı etıketı cıkarınca daha da emın oldum
Hocam içini açtım baktım tuşların üzerinde aralarında kıl var. Şerefsizler ikinci el ürün göndermiş. Ayıp gerçekten. Bir de köpüğün üzerine de sanki ilk defa açılacakmış gibi köpüğü yırtmaya yarayan teknostore logosu koymuşlar. Muhtemelen burada satılan çoğu ürün 2. el.

Son düzenleme:
Hocam içini açtım baktım tuşların üzerinde aralarında kıl var. Şerefsizler ikinci el ürün göndermiş. Ayıp gerçekten. Bir de köpüğün üzerine de sanki ilk defa açılacakmış gibi köpüğü yırtmaya yarayan teknostore logosu koymuşlar. Muhtemelen burada satılan çoğu ürün 2. el.
iptal ediyorum ürünü. f75 vardı zaten onu kullanmaya devam ederim.

Çok güzel fiyat, ihtiyacı olan alsın ama satıcıya dikkat etmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,284
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri