🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Q'nun altındaki @ işaretinde çizgi şeklinde siliklik var mı default keycap'te ?
@ işareti silik basılmış ondan bahsediyorsan. Onun dışında tuşlarda bir sorun görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra 200tl lik indirim verdi Ağam benimle eylenir.

@ işareti silik basılmış ondan bahsediyorsan. Onun dışında tuşlarda bir sorun görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra 200tl lik indirim verdi Ağam benimle eylenir.
Tamamen solukluk değil de bir kısmı basılmamış gibi, kesiklik var arada çizgide, kutuya kaldırdım geri. Herkeste böyle mi benimki mi böyle geldi diye merak ettim.

Ürünü satın aldım ancak herhangi bir yerinde pro yazmıyor. Alan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi

Hocam banada bu sekılde geldı Ben kendımce yorumladım Ikıncı el veya kullanılmıs olsaydı o etıket oyle olmazdı arası bos olan kısım hava alıp ondan olmus bence Hatta etiketi komple cıkartınca dedımkı bunu ıkıncı el olsa yanı yapıstılsa bu kadar duzgun olmazdı etıketı cıkarınca daha da emın oldum
Hocam içini açtım baktım tuşların üzerinde aralarında kıl var. Şerefsizler ikinci el ürün göndermiş. Ayıp gerçekten. Bir de köpüğün üzerine de sanki ilk defa açılacakmış gibi köpüğü yırtmaya yarayan teknostore logosu koymuşlar. Muhtemelen burada satılan çoğu ürün 2. el.

Son düzenleme:
Hocam içini açtım baktım tuşların üzerinde aralarında kıl var. Şerefsizler ikinci el ürün göndermiş. Ayıp gerçekten. Bir de köpüğün üzerine de sanki ilk defa açılacakmış gibi köpüğü yırtmaya yarayan teknostore logosu koymuşlar. Muhtemelen burada satılan çoğu ürün 2. el.
iptal ediyorum ürünü. f75 vardı zaten onu kullanmaya devam ederim.

Çok güzel fiyat, ihtiyacı olan alsın ama satıcıya dikkat etmek lazım.

Aula F75, Aula F87 ve Aula F87 Pro'yu kullandım. Aralarında pek fark yok. Aula F75 daha küçük olduğu için yapı olarak daha sağlam hissiyat veriyor. Malzeme yapısı aynı. Aynı sayıda katman var. Aralarında fark yok. Türkçe gasket klavye bulmak zor olduğu için aldım memnunum. Türkçe modelini zannedersem TeknoStore isimli şirket Aula'ya özel olarak ürettirdiği için üzerindeki harfler global modele göre bir tık silik gibi. Ama kesinlikle göze batmıyor ve kalitesiz değil...

Aula F87 ve AulaF87 Pro arasındaki farklara gelecek olursak
F87: Linear GrayWood V3 Switch
F87 Pro: Linear GrayWood V4 Switch
Pro isimlendirmesi sadece switch değişikliği belirtmek için kullanılmış. Bir eski sürüm ile özellik farkı yok zaten. tabii ki bir de pro olunca daha iyiymiş algısı vermek için bizim satıcılar eklemiş. Aula'nın kendi sitesinde F87 Pro adında böyle bir modeli yok.

Şarj durumunu soran arkadaşlar için F87'deki şarj durumunu Aula F75 gibi switch altlarındaki ışıklardan göremiyorsunuz. FN+B tuşuna bastığınız zaman sağ ok tuşlarının üzerindeki şerit led üzerinde görebiliyorsunuz. Klavye şarj dolu iken yeşil ışık seviye seviye azalıyor ve kırmızıya dönüyor. Tam yüzdesini görmek isten bT modunda bilgisayara bağlamak zorunda...

Q işareti üzerindeki kesik @ işareti sorun değil. PBT baskısının kalıbı o şekilde olduğu için.

Sürücü sorunu yaşayan arkadaşlar klavyeyi 2.4 GHz moduna alıp ürünün Wi-Fİ alıcısını USB 2.0 portuna bağlayın :)

MaxiTekno ve TeknoStore aynı satıcılar. Her ikisi de WebTekNo'nun çatı şirketi İzmo Bilişime bağlı diye biliyorum. Her ikisinden de güvenle satın alabilirsiniz. 1699 TL'ye kesinlikle alınacak bir ürün.

Ayrıca N11 200 TL Kuponu + Nays %10 Cashback + NaysBox 25 TL ile 1525 TL'ye aldım ürünü.

Son düzenleme:
Resetleme Dosyasını Burdan atmaya musade edilmiyor Arkadaslar o yüzden atamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri