🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

17 vardı birini geçen sattım 16 kaldı :D
ben benimkinden memnunum ama full istiyorum manyetic bu sefer geniş yere alıştım darmı olur gelir emin değilim iyice paromanyak oldum klavye yüzünden keychron bakıyorum yok piyasad aradım model elimdekini satsam kaça satıcam hep kararsızım.
mouse pad kovalıyorum bu aralar iyice alış veriş yapmak için yer arıyan ağır sizofreni oldum.
iyiymiş.

2 3 gün önce e tuşum bozuldu tekliyor . gamepower overload kullanıyordum 5 senedir bunu alacağım galiba

Screenshot_20251011_132556_Gallery.webp

Vgn x68 den geçilir mi? Bunu satarım.

Kupon 1750'e aldım hadi bakalım hayırlısı güzel mi değil mi deneyip görecez. İade de problem yaşar mıyız memnun kalmazsak ?

Kupon 1750'e aldım hadi bakalım hayırlısı güzel mi değil mi deneyip görecez. İade de problem yaşar mıyız memnun kalmazsak ?
TeknoStore ve MaxiStore mu ne aulatr'de satış kısmında yönlendirdiği siteler
Konudaki ürün TeknoStore satıcılı ve platform n11 bence okey yani herhangi bir sorun yaşanmaması lazım

Beyler ben çok anlamıyorumda red blue switch dışında, fps oyunu oynuyorum çoğunlukla iyi midir benim için? Fiyatına göre rakipsiz diyebilir miyiz TRden alınması şartıyla

Uzun zamandır laptop klavyesi kullandığımdan normal klavye alırken ofis klavyesi falan bakasım geliyor. Zamanında F75 alıp satmadan bi denemiştim sesi ve tuş yüksekliği fazla gelmişti. Klavye almayı düşünuyorum da yine de alınır mı acaba? Yoksa low profile mx keys muadili şeyler alırım yine bu paralara. Ne dersiniz?

Geri