SadeceSeyf
80+ Gold
Komik mi? İnsanların sence tahammulu kalmış mı ? Yazık kafanaZombi sürüsü gibi saldırıyorlar kanka
Komik mi? İnsanların sence tahammulu kalmış mı ? Yazık kafanaZombi sürüsü gibi saldırıyorlar kanka
şükür etmediğiniz için böyle kardeşim yok marketten bir şey alamıyorum yok araba alamayıroum eskiden arabamı vardı arkadaşım ben okula yüreyerek giderdim gerekirse soğan ekmek yiyeceğim davamdan dönmem elhamdülillah
conk bayrindan yuvarlandimCiddiyim tabii ki siz z kuşağında hiç şükür yok az kaldı sabredin şu 2023 girelim bor madenlerimiz bir çıksın bu arada 2023 te fransa bizim olacak imzalar atıldı
Sadece topu malum partiye atmak haksızlık olur.Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 TL yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?Alıntıyı görüntüle
Evet tam 9400tl. Cidden ülke cok kotu yerlere gidiyor. Dolar 30 kuruş artınca 3000 lira zam yapıldığını hiç görmemiştim gerçekten. Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
siyasete girmek istemiyorum ama milletimizde şükürsüzlük var diyen kişiye burdan özel selamlarımı yollamak istiyorum.
Aynen öyle adamsınşükür etmediğiniz için böyle kardeşim yok marketten bir şey alamıyorum yok araba alamayıroum eskiden arabamı vardı arkadaşım ben okula yüreyerek giderdim gerekirse soğan ekmek yiyeceğim davamdan dönmem elhamdülillah
Amerikalılar ve Avrupalılar şükür mü ediyor? Adamların Allah için yaptıkları neredeyse hiçbir şey yok. O zaman onların yok olması lazım. Allah çalışana verir çok imanlı olana değil. Ayrıca öyle olsaydı dünyanın en zenginleri listesinde sadece müslümanlar olurdu. Saçmalamayı kesşükür etmediğiniz için böyle kardeşim yok marketten bir şey alamıyorum yok araba alamayıroum eskiden arabamı vardı arkadaşım ben okula yüreyerek giderdim gerekirse soğan ekmek yiyeceğim davamdan dönmem elhamdülillah
Siz isterseniz kuru ekmek soğan isterseniz donsuz gezin kardeşim. İsterseniz çocuklarınızı 30 yıl makarnayla BES LE YİN. İmanlı olmakla cahil olmak arasında dağlar kadar fark varAynen öyle adamsın
İroni yapıyor.Bu milletini, bu gençlerin vebali boynunuza olacak.
Zafer yakındır..