Arama sonuçları: *

1. oaK´

AKP' Ye Oy Verenler Elleriniz Kırılsın🐑

gitseler ne değişecek ki knk gelende akpli olacak :D
  2. oaK´

Yardım BORSA YATIRIM HISSE ALIM SATIM GIBI SEYLERI NASIL OGRENEBILIRIM

telegram gruplarında bu hisse çok iyi gençler kaçırmayın lafını gördüğün an o hisseden kaç, gençler lafı çok kritik, söverdim, sövmeyecem.
  3. oaK´

💥ABDULLAH HACIGÜL: "GEÇMİŞ OLSUN KARBON VERGİSİ GELİYOR"💥

yok hocam içeri fln alırlar bide fetöcü ilan edip, kalsın şimdilik
  4. oaK´

💥ABDULLAH HACIGÜL: "GEÇMİŞ OLSUN KARBON VERGİSİ GELİYOR"💥

parti kalmadı dayı napıyon
  5. oaK´

🔴 MEHMET ŞİMŞEK: 300 MÜDÜRLÜĞÜ KAPATIYORUZ!

bilmem nerenin köyünün muhtarına mı valisine mi ne ona bile hayvan gibi lüks araba tahsis etmişler. Muhtar la muhtar :D 1716125266 bizim enayilerde kullancak tabi diyor. Adamın tek görevi bi kaç bi şeye imza atmak :D
  6. oaK´

🔴 MEHMET ŞİMŞEK: 300 MÜDÜRLÜĞÜ KAPATIYORUZ!

bilmem mesela günlük harcaması milyonlarca tl olduğu için olabilir mi knk .dd
  7. oaK´

MİLLETVEKİLİ MAAŞINA 43.000 ₺ ZAM!

abi adamlar bu zor çalışma şartlarına göre iyi dayanıyor haklarıdır, burada gelipte haketmiyo falan demeyin şimdi kolay mı her gün gidipte önüne gelen her güzel fikire hayır basmak
  8. oaK´

Cumhur İttifakında kriz çıkartacak ekonomi afişi!

niye trilyon yazmışlar malum partinin seçmeni genelde eski kafalı olduğu için falan mı
  9. oaK´

yeter artik para lazım

kupon yapacağına git bi yerde garson ol, sürdürelebilirliği olmayan bi şeyle nasıl geçinmeyi planlıyosun ki 1712104670 yediğin yemek bile parayla parasız nasıl mutlu olacaksın
  10. oaK´

Yardım ÖĞRENCİYE YATIRIM TAVSİYESİ

yatırım için kendine bi sepet yapabilirsin, %25 altın % 25 kripto %25 abd borsası %25 türk borsası şeklinde yatırım tavsiyesi değildir.
  11. oaK´

Altın alacağım en mantıklı yer neresi olur?

tamamdır çok teşekkür ederim ^^
  12. oaK´

tamamdır peki kuyumcudan da bu şekilde külçe mi alayım?
  13. oaK´

https://www.trendyol.com/ahlatci/24-ayar-5g-altin-p-4422278 bundan alayım mı
  14. oaK´

çeyrek alcam farkediyo mu o
  15. oaK´

yer varda banka komisyon kesmiyor mu 1710507586 kuyumcudan kuyumcuya fiyat değişiyor mu hocam bide dolandırılma olayları olur mu 1710507599 malum herkes tokatlamaya yer arıyor fln :D
  16. oaK´

Beyler altın almak istiyorum da nereden nasıl alayım? işlenmemiş altın flan diyodu bi yayında birisi de 10kya vermez heralde adam
  17. oaK´

Midas dolandırıcı mı?

spk ve devlet onaylı hocam sorun yok
  18. oaK´

Midas dolandırıcı mı?

Dolandırı değiller, olamazlarda. SPK onaylı oldukları için dolandırsalar bile zararın astronomik mikarlarda değilde SPK bunu karşılıyor diye biliyorum. Zaten devletin olduğu yerde dolandırmakda pek akıl karı değil, ki borsada para kaldırmak isteyen biri bunu dolandırmak yerine tahtacı olarak...
  19. oaK´

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

10 yıl tecil var ben gidene kadar bi mercedes parası öderiz artık :kekw:
  20. oaK´

Hisse veya Halka Arz için öneri site veya uygulama varmı?

midas güvenilir hocam zaten direkt SPK onaylı olduğu için bankalarla aynı seviyede denebilir borsa konusunda 1699960635 bak şimdi gün 1: hisseni sattın, onaylandı gün 2: T1 gün 3: T2 gün 4: satış tutarı hesabına geldi
Top Bottom