silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Midas diye bir yer çıkmıştı ama arkasında kim var bunun? Thodex gibi dolandırıcı bir firma olabilir mi?
Peki adamlar vermiyorum paranı derse ne diyebiliyoruz?SPK'da kısmı yetkili aracı kurum olarak izni var borsa istanbul ve amerika borsasında faaliyet gösteriyor aracı kurum olarak görev yapıyor midas herhangi bir dolandırılma söz konusu olmaz
Böyle bir şey olamazPeki adamlar vermiyorum paranı derse ne diyebiliyoruz?
Kumar sitesi değil bu.Peki adamlar vermiyorum paranı derse ne diyebiliyoruz?
Thodex kumar sitesi miydi? Geçmişte yapanlar var bu işi.Kumar sitesi değil bu.
kral hergun alım satım yapıyorum cokmelerden yasanıyor ancak spk ve devlet onaylı oldugu ıcın sıkıntı olmazMidas diye bir yer çıkmıştı ama arkasında kim var bunun? Thodex gibi dolandırıcı bir firma olabilir mi?
Dolandırı değiller, olamazlarda. SPK onaylı oldukları için dolandırsalar bile zararın astronomik mikarlarda değilde SPK bunu karşılıyor diye biliyorum. Zaten devletin olduğu yerde dolandırmakda pek akıl karı değil, ki borsada para kaldırmak isteyen biri bunu dolandırmak yerine tahtacı olarak yapıyor zaten o daha karlı oluyorMidas diye bir yer çıkmıştı ama arkasında kim var bunun? Thodex gibi dolandırıcı bir firma olabilir mi?
Hiç korkmuyor musun adamlar parayı alıp kaçarsa ne yaparım diye? Veya bu güveni veren nedir öyle sorayım1 milyon küsür TL lik işlemim var sadece bir ayda spk onaylı bir sorun olmaz
spk ve devlet onaylı hocam sorun yokHiç korkmuyor musun adamlar parayı alıp kaçarsa ne yaparım diye? Veya bu güveni veren nedir öyle sorayım