midas var ancak midasta bütün halka arzlar olmuyor, yine geliyor bazıları ama sürekli olmuyor bazı sebeplerdenAnlık olarak takip edebileceğim kolay bir şekilde al-sat yapabileceğim bir uygulama varmı? Kripto da Paribu gibi vs.
güvenilirmidir midas, daha önce hiç işlem yapmadım hisselerle alakalı garanti bankasında 1 tane denim dedim öğrenmek için hisse hesabımdaki paraya bloke koydu 1 işlem iptal ettikten sonra anlamadımmidas var ancak midasta bütün halka arzlar olmuyor, yine geliyor bazıları ama sürekli olmuyor bazı sebeplerden
Satişlarda iki gün bloke uygulanıyor yani mevcut hisseni sattığın zaman 2 gün bekleyeceksin t1-t2 bakiyende duruyor zaten t1-t2 uygun olan hisselerden anlık olarak aynı gün işlem yapabilirsiniz ama genelde çoğu uygun değildir bu yüzden 2 gün bekleyeceksin.güvenilirmidir midas, daha önce hiç işlem yapmadım hisselerle alakalı garanti bankasında 1 tane denim dedim öğrenmek için hisse hesabımdaki paraya bloke koydu 1 işlem iptal ettikten sonra anlamadım
t1 t2 nedemek billmiyorum rica etsem biraz daha açabilirmisin. ve satış yapmadım emir açmıştım iptal ettim sonra bloke koydu kendi kendineSatişlarda iki gün bloke uygulanıyor yani mevcut hisseni sattığın zaman 2 gün bekleyeceksin t1-t2 bakiyende duruyor zaten t1-t2 uygun olan hisselerden anlık olarak aynı gün işlem yapabilirsiniz ama genelde çoğu uygun değildir bu yüzden 2 gün bekleyeceksin.
Emir iptalinde gün sonunu bekle genelde bloke koymaz. T1-t2 bakiye siz alım satım yaparken para orada bloke durur ve çoğu hissede kullanamazsınız.t1 t2 nedemek billmiyorum rica etsem biraz daha açabilirmisin. ve satış yapmadım emir açmıştım iptal ettim sonra bloke koydu kendi kendine
Anlık olarak ücretsiz göreceğin yer yokAnlık olarak takip edebileceğim kolay bir şekilde al-sat yapabileceğim bir uygulama varmı? Kripto da Paribu gibi vs.
Banka uygulamalarını kullan direktAnlık olarak takip edebileceğim kolay bir şekilde al-sat yapabileceğim bir uygulama varmı? Kripto da Paribu gibi vs.
evet çok rahatsız edici bir durum o yüzden sormuştum . Banka uygulamaları da anlık olarak güncellenmiyor sürekli gir çık yapmak gerek. Çok yavaşlar.Emir iptalinde gün sonunu bekle genelde bloke koymaz. T1-t2 bakiye siz alım satım yaparken para orada bloke durur ve çoğu hissede kullanamazsınız.
Yani güvenlik için yapılan bir şey çünkü siz mesela 10bin ile işlem yaparken başkası 100milyon TL ile işlem yapıyor ve sürekli anlık hesaba para geçerse borsayı manipüle etmiş olurevet çok rahatsız edici bir durum o yüzden sormuştum . Banka uygulamaları da anlık olarak güncellenmiyor sürekli gir çık yapmak gerek. Çok yavaşlar.
midas güvenilir hocam zaten direkt SPK onaylı olduğu için bankalarla aynı seviyede denebilir borsa konusundagüvenilirmidir midas, daha önce hiç işlem yapmadım hisselerle alakalı garanti bankasında 1 tane denim dedim öğrenmek için hisse hesabımdaki paraya bloke koydu 1 işlem iptal ettikten sonra anlamadım
bak şimdit1 t2 nedemek billmiyorum rica etsem biraz daha açabilirmisin. ve satış yapmadım emir açmıştım iptal ettim sonra bloke koydu kendi kendine
emir iptal ettim 1. de direk hesabıma yattı para ama 2. de yatmadı bloke gözüküyor o yarın düzelirmi dersin hocamEmir iptalinde gün sonunu bekle genelde bloke koymaz. T1-t2 bakiye siz alım satım yaparken para orada bloke durur ve çoğu hissede kullanamazsınız.