Arama sonuçları: *

1. shotpoter

Yırtık Para Nerden Değiştirilir?

Yok Sadece Devlet Bankaları olması lazım (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank vb.)
  2. shotpoter

🟠 Hayırlı Olsun! Madeni 5 TL Piyasaya Giriyor!

Evde 2 tane var :d
  3. shotpoter

Öneri Halka arzlara katılırken nelere dikkat edilmelidir ?

Hisselerde tavan ilk basta bağlı bulunan endekslerinin ekonomik ve sosyal durumuna, Daha sonra hissenin kendi ic durumuna, daha çok hissenin yükselen desteğini kırmasına bağlıdır. Bunlar Gelismis Analizde Cizimler ile Anlasılır, MACD ve EMA Gibi indikatörler ile Cizim detayları daha iyi...
  4. shotpoter

🔥 DOLAR ARTIK 30 ₺ OLDU 🔥

Ben kur 4 ken almıstım inanmazsın (2017 de)
  5. shotpoter

6 saatlik part time ücreti kaç olmalı?

Butik Cafede muhtemelen Jr. Barista yada Ona esit bir seyle çalısacak, İnsanlar dediğim gibi.
  6. shotpoter

6 saatlik part time ücreti kaç olmalı?

Butik kafelerde çalısacaksan söyle diyim kimi zaman bombos olur kimi zamanda ağız burun olur. Öyle ortası yoktur pek, Genelde Aksam is vakitlerinden sonra daha çok olur. Sabah ve Öğlen çok olmaz, Öğle ortası 3 4 gibi olmaya baslar. Ücreti arkadaslarımız hesaplamıs, düsük gibi ama ilgi alanınsa...
  7. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Sunuda diyeyim Istanbulda park ararsanız Açıklar saati 20 30 tlden Kapalılar 40tlden baslıyor park etmeniz vs gerekirse aklınızda bulunsun :D
  8. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Allah Kazasız Belasız Kullanmayı nasib etsin. Bakımlarını ihmal etmeyin. İyi stok varmış :D
  9. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Aynı Bütceye Sıfır isterseniz Duster dısı opsyonlar. Fiat Egea Hybid, Toyota Corolla, Qashqai nin Kücük kardesi Juke gibi. Diğer arbalarada göz atın, Umarım İcinize en çok sinen araba sizin olur.
  10. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Duster Öneriyorum Nedeni Euro NCAP da 5 üzeri 3 almış. Qasqai yi güvenilir bir expertizde sokarsanız temiz cıkarsa alınır.
  11. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Qasgai iyidir. Anladığım kadarı ile bütceniz 700-900 k civarı. 0 Araba alabilirsiniz isterseniz. Simdi inceledim. Çakılma riski yok. Düsüs trendinde değil altın. En fazla yavas yükselir ama Allah muhafaza çok istisna bir durum olmazsa çakılmaz.
  12. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Hocam daha dün bir arkadasımla takip ettik değil yükseliste. 1682274531 Bütcenizi belirtin isterseniz, Ona da yardımcı olalım ?
  13. shotpoter

Altın çakıldı mı? -53k

Yalan haber.
  14. shotpoter

Hisse Senedi Nereden Alınmalı?

Global'i Kullanıyorum ben. Gedik kullanma yeter babam demişti spekülatör yuvası imis 1681822242 Uzun hisse var Kısa hisse var, Yanlış bir yorum. Bir ASELSAN Hissesi atıp Unutabilirsin ama Mesela Kardemir kısa dönem hissedir. Birde bir Hisse Zaman Zaman Kısa dönem veya Uzun Olabilir, Mesela...
  15. shotpoter

Midas'a yatırmak haram mıdır

Bilmiyorum 18 yas altında borsaya yönlemezsin zaten yönlenmede iyicene öğrenmeden emin ol
  16. shotpoter

Değil hocam ama Yanlısım yoksa Mekhruh neden cünkü Sirket Lgbt destekcisi buda Dinimize ters ama Alırsan Haram olur diyemeyiz.
  17. shotpoter

18. shotpoter

Hocam alabilirsin ama gidip Bira yada Banka hissesi alma onlar Külliyen haram
  19. shotpoter

Hisse senedi konusunda itilaf olsada genel görüs *Haram değildir. (*tabii ki Tuborg,Efes yada Garanti,YapıKredi Ziraat gibi haram sektörde olan sirketler harici.) 1676977107 https://sorularlaislamiyet.com/borsa-yani-hisse-senedi-alip-satmak-caiz-midir
  20. shotpoter

Giffen Paradoksu Nedir?

21.30 Planlandı 22.00 gibi basladık
Top Bottom