Hocam yarın babam bozdurcak sanırımbaşkan siz çekin parayı araba al sat yapın bence , bu %1 düşüşlerde kalbinize iniyorsa hiç yatırım yapmayın siz. altına parayı yatırıyorsan unutacan o parayı
Hocam bozdurduk ya yükselmeye başlarbaşkan siz çekin parayı araba al sat yapın bence , bu %1 düşüşlerde kalbinize iniyorsa hiç yatırım yapmayın siz. altına parayı yatırıyorsan unutacan o parayı
Duster Öneriyorum Nedeni Euro NCAP da 5 üzeri 3 almış. Qasqai yi güvenilir bir expertizde sokarsanız temiz cıkarsa alınır.Hocam bilginiz varmı dastirlarla ilgili 2022/2023 0km dizel manuel vitese 800k dedi galerici sizce 2016model 64binde Qashqai mi 0 dastirmi
Hocam babam almışken sıfır olsun dedi konforda fark olacak tabi ama bir sorum olacak bu Düşyeri sitesinden alırsak kaç güne teslim alabiliyoruz yakında galerisi vardaDuster Öneriyorum Nedeni Euro NCAP da 5 üzeri 3 almış. Qasqai yi güvenilir bir expertizde sokarsanız temiz cıkarsa alınır.
Aynı Bütceye Sıfır isterseniz Duster dısı opsyonlar. Fiat Egea Hybid, Toyota Corolla, Qashqai nin Kücük kardesi Juke gibi. Diğer arbalarada göz atın, Umarım İcinize en çok sinen araba sizin olur.Hocam babam almışken sıfır olsun dedi konforda fark olacak tabi ama bir sorum olacak bu Düşyeri sitesinden alırsak kaç güne teslim alabiliyoruz yakında galerisi varda
hocam babam duster dizel alacakmış 2023 model 800kya galeriyle anlaşmış yarın alacakAynı Bütceye Sıfır isterseniz Duster dısı opsyonlar. Fiat Egea Hybid, Toyota Corolla, Qashqai nin Kücük kardesi Juke gibi. Diğer arbalarada göz atın, Umarım İcinize en çok sinen araba sizin olur.
şuan 2.3k bndede 1 tane var 2 250ye mi 2230 a aldım ama1600 e aldım 2300 olmuş çeyrek
1900 civarıydı bı ay önce filan sanırım artmış bayaşuan 2.3k bndede 1 tane var 2 250ye mi 2230 a aldım ama
Allah Kazasız Belasız Kullanmayı nasib etsin. Bakımlarını ihmal etmeyin. İyi stok varmışhocam babam duster dizel alacakmış 2023 model 800kya galeriyle anlaşmış yarın alacak
Amin hocam alacağımız galeri bol stoklu sıfır passtattan Audi traktör flnda stoklayikAllah Kazasız Belasız Kullanmayı nasib etsin. Bakımlarını ihmal etmeyin. İyi stok varmış