Altın çakıldı mı? -53k

Düşerse de alım fırsatı olarak görün. ben alırım düşerse çünkü yıl bazlı en az yükselen altın oldu şuan değerinin altında

başkan siz çekin parayı araba al sat yapın bence , bu %1 düşüşlerde kalbinize iniyorsa hiç yatırım yapmayın siz. altına parayı yatırıyorsan unutacan o parayı

başkan siz çekin parayı araba al sat yapın bence , bu %1 düşüşlerde kalbinize iniyorsa hiç yatırım yapmayın siz. altına parayı yatırıyorsan unutacan o parayı
Hocam yarın babam bozdurcak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bozdurduk ya yükselmeye başlar

Son düzenleme:
Hocam bilginiz varmı dastirlarla ilgili 2022/2023 0km dizel manuel vitese 800k dedi galerici sizce 2016model 64binde Qashqai mi 0 dastirmi
Duster Öneriyorum Nedeni Euro NCAP da 5 üzeri 3 almış. Qasqai yi güvenilir bir expertizde sokarsanız temiz cıkarsa alınır.

Duster Öneriyorum Nedeni Euro NCAP da 5 üzeri 3 almış. Qasqai yi güvenilir bir expertizde sokarsanız temiz cıkarsa alınır.
Hocam babam almışken sıfır olsun dedi konforda fark olacak tabi ama bir sorum olacak bu Düşyeri sitesinden alırsak kaç güne teslim alabiliyoruz yakında galerisi varda

Bardağın yarısı hala dolu kardeşim boşver.

Hocam babam almışken sıfır olsun dedi konforda fark olacak tabi ama bir sorum olacak bu Düşyeri sitesinden alırsak kaç güne teslim alabiliyoruz yakında galerisi varda
Aynı Bütceye Sıfır isterseniz Duster dısı opsyonlar. Fiat Egea Hybid, Toyota Corolla, Qashqai nin Kücük kardesi Juke gibi. Diğer arbalarada göz atın, Umarım İcinize en çok sinen araba sizin olur.

Aynı Bütceye Sıfır isterseniz Duster dısı opsyonlar. Fiat Egea Hybid, Toyota Corolla, Qashqai nin Kücük kardesi Juke gibi. Diğer arbalarada göz atın, Umarım İcinize en çok sinen araba sizin olur.
hocam babam duster dizel alacakmış 2023 model 800kya galeriyle anlaşmış yarın alacak

1600 e aldım 2300 olmuş çeyrek

Allah Kazasız Belasız Kullanmayı nasib etsin. Bakımlarını ihmal etmeyin. İyi stok varmış :D
Amin hocam alacağımız galeri bol stoklu sıfır passtattan Audi traktör flnda stoklayik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,967
Üyeler
188,858
Son üye
hausekaos
Geri