PNSHER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
İki kartın ikinci el piyasaları aynı, 5-6 bin lira daha verirsen sıfırını alıyorsun. Anlamak istemiyorsun ama mantıksızlık da tam olarak burada zaten. Boş laf safsatası yapıp konuyu daha fazla kirletmeye gerek yok.Fiyat performans hesaplamasını yapabilir dedim hocam zaten yazıları okumuyor musunuz siz ? Okumadan mı cevap yazıyorsunuz karşınızdaki kişinin fikrini anlamadan ezmeye çalışıyorsunuzbak komik oluyo insanı ve okurları güldürmeyin. Ben bilgisayar alırken 3070ti 150w 4060 laptop fiyatınaydı. Ben gittim performans analizi yapıp 3070ti aldım. Arkadaş da yorumlara bakıp zaten aynı performansı alacağını anlamıştır. Hangisi uygunsa onu alır. Ben sadece diyorumki 3070 dediğiniz kadar çöp bir kart değil sen yazılarımdan frame gen açtığı için daha iyi dediğim anlamını çıkardıysan bence git bir daha oku anlamadıysan tekrar okuyabilirsin. Aralarındaki farkın %1 olduğunu belirttim zaten. Fiyat performans hangisi uygunsa o alınır. Ben bilmiyor muydum 4070 laptop almayı ? Merak etme sektörde çalışıyorum ben. Fiyat ucuzsa ben 1080ti bile tavsiye ediyordum insanlara rtx kartlardansa. Ki üyesi olduğun forumun Youtube sayfasına girersen videosu da var 2025 de 1080ti kullanmak diye. Sizin sayenizde ucuz kart alıyoruz rtx 40 fanboyluğuna devam
![]()