Acer 5 nitro rtx 3070 ryzen 7 6800h alınır mı

Fiyat performans hesaplamasını yapabilir dedim hocam zaten yazıları okumuyor musunuz siz ? Okumadan mı cevap yazıyorsunuz karşınızdaki kişinin fikrini anlamadan ezmeye çalışıyorsunuz 😂bak komik oluyo insanı ve okurları güldürmeyin. Ben bilgisayar alırken 3070ti 150w 4060 laptop fiyatınaydı. Ben gittim performans analizi yapıp 3070ti aldım. Arkadaş da yorumlara bakıp zaten aynı performansı alacağını anlamıştır. Hangisi uygunsa onu alır. Ben sadece diyorumki 3070 dediğiniz kadar çöp bir kart değil sen yazılarımdan frame gen açtığı için daha iyi dediğim anlamını çıkardıysan bence git bir daha oku anlamadıysan tekrar okuyabilirsin. Aralarındaki farkın %1 olduğunu belirttim zaten. Fiyat performans hangisi uygunsa o alınır. Ben bilmiyor muydum 4070 laptop almayı ? Merak etme sektörde çalışıyorum ben. Fiyat ucuzsa ben 1080ti bile tavsiye ediyordum insanlara rtx kartlardansa. Ki üyesi olduğun forumun Youtube sayfasına girersen videosu da var 2025 de 1080ti kullanmak diye. Sizin sayenizde ucuz kart alıyoruz rtx 40 fanboyluğuna devam 😂
İki kartın ikinci el piyasaları aynı, 5-6 bin lira daha verirsen sıfırını alıyorsun. Anlamak istemiyorsun ama mantıksızlık da tam olarak burada zaten. Boş laf safsatası yapıp konuyu daha fazla kirletmeye gerek yok.

Bu arada katana gibi watt sınırlı cihazlardan örnek vermenize bayıldım :) çok iyi argüman süper 😂 haklı olduğunuzu düşünmenize daha çok bayıldım 😂😂
katana'lar watt sınırlı ise videodakilerin hepsi katana, yani hepsi sınırlı xD sadece 3070'i sınırlanmış cihaz seçip de 4060'ı tam performans seçmişim gibi konuşuyorsun. sen sıfır 4060 laptop parasına eski nesil, daha fazla ısınan ve yeni teknolojilerden mahrum 2. el 3070 cihazla devam edebilirsin. Saçma sapan 3. parti uygulamalarla direkt kendisinde olmasının hiçbir farkı olmasa Nvidia kimseye kart satamazdı millet ***** mı 4000-5000 serisine para bayılıyor? herkes 2. el 3090 alıp uygulamayı açar devam eder :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tflops un ne anlama geldiğini anlatmama gerek var mı ? Kendiniz anlar mısınız. İyi günler dilerim. İşlemci farkından 4060 geçebilir

Aşağıda bıraktığım videoda ise 5700h ve 3070 ekran kartlı laptobun 13700hx 4060 lı laptoptan ortalama %1 %2 daha az fps aldığını görebilirsiniz. 6800h gibi bir işlemciyle bu fark kapanacak hatta %1 gibi bir fark atacaktır 3070 :) eğer muadil 12700h gibi işlemciyle kullanırsanız 3070 çok rahat 4060 ı ezecektir. Ayrıca frame gen modlarıyla 30 ve 20 serisini güçlendiriyoruz merak etmeyin şuanda ben kullanıyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkı çoksa tercih edilebilir. İşlemci bazlı 4060 fark atıyor malesef.
Birkaç test hariç çoğu testte en az %10 fark var, neyin 1-2'sinden bahsettin bilmiyorum. Sana anlatmaya çalıştığımız şey 35'e sıfır 4060 cihaz varken 2. el 3070 cihaza 30 verilmemesi gerektiği. 5 daha verir adına faturalı taksitli, dengi ve güncel laptop alırsın. 26-27K'ya 3070'li bulunursa tabii 3070 alırım bu rakamlara.

Geri