Neler Yeni

Altın çakıldı mı? -53k

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,108
İsim
Kadir
Önerdiginiz uygulama falan varmı anlık takip edebilmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani şuan kuyumcu bulsak cuma günkünden alirmi
Alış satış farkına bağlı alır bu fark nedeniyle ufak zararınız olur. Öyle bir piyasa var ki alış fiyatları değişiyor artık.
Merkez bankası kuruyla mı alacak? Banka kuruyla mı? Kapalı çarşı kuruyla mı yoksa kripto kuruyla mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Alış satış farkına bağlı alır bu fark nedeniyle ufak zararınız olur. Öyle bir piyasa var ki alış fiyatları değişiyor artık.
Merkez bankası kuruyla mı alacak? Banka kuruyla mı? Kapalı çarşı kuruyla mı yoksa kripto kuruyla mı?
Valla tam bnde bilyom neyse giren girdi🙁

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Kaç TL'lik altın aldınız ki? Altında zarar etmeniz zor kuyumcudan doğru fiyattan aldıysanız ufak zararınız olur şuan altına ve dövize yönelim çok
530-550k lık bir yatırımımız vardı bildigim

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,108
İsim
Kadir
530-550k lık bir yatırımımız vardı bildigim
Şahsi fikrim çok ama çok acil para lazım değilse altın bozdurmazdım orta uzun vade sigorta. Acil ihtiyaç varsa da ihtiyaç kadar bozdururdum tabi bu benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir piyasaları takip etmek lazım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Şahsi fikrim çok ama çok acil para lazım değilse altın bozdurmazdım orta uzun vade sigorta. Acil ihtiyaç varsa da ihtiyaç kadar bozdururdum tabi bu benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir piyasaları takip etmek lazım.
Araç alacağız o yüzden eldeki bir aracı daha satıp altının parasını birleştirip suv alcaktik yani 2hafta içinde büyük ihtimal dahada düşmezse bozdurmicaz şuan kullandığımız araca alıcı çıktı yarın gelecekti of

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam daha dün bir arkadasımla takip ettik değil yükseliste.

Araç alacağız o yüzden eldeki bir aracı daha satıp altının parasını birleştirip suv alcaktik yani 2hafta içinde büyük ihtimal dahada düşmezse bozdurmicaz şuan kullandığımız araca alıcı çıktı yarın gelecekti of
Bütcenizi belirtin isterseniz, Ona da yardımcı olalım ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Hocam daha dün bir arkadasımla takip ettik değil yükseliste.

Bütcenizi belirtin isterseniz, Ona da yardımcı olalım ?
Bütçe tam belli değil anlık değil ama Nissan Qashqai kere bakiyoz 2017 var düşündüğümüz bide 2015 altının bir kısmını bozdurup elimizdeki aracın parasına ekleyip alacağız

Sonrada buda ne al sata nede dövize yatırım yaparız

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bütçe tam belli değil anlık değil ama Nissan Qashqai kere bakiyoz 2017 var düşündüğümüz bide 2015 altının bir kısmını bozdurup elimizdeki aracın parasına ekleyip alacağız

Sonrada buda ne al sata nede dövize yatırım yaparız
Qasgai iyidir. Anladığım kadarı ile bütceniz 700-900 k civarı. 0 Araba alabilirsiniz isterseniz.

Simdi inceledim. Çakılma riski yok. Düsüs trendinde değil altın. En fazla yavas yükselir ama Allah muhafaza çok istisna bir durum olmazsa çakılmaz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,447
İsim
Oğuz
53k düşmesi için milyonlar olması lazım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Qasgai iyidir. Anladığım kadarı ile bütceniz 700-900 k civarı. 0 Araba alabilirsiniz isterseniz.

Simdi inceledim. Çakılma riski yok. Düsüs trendinde değil altın. En fazla yavas yükselir ama Allah muhafaza çok istisna bir durum olmazsa çakılmaz.
İlk başta bir egea bir Doblo alacaktık sonra borca girmek istemedik sıfır olarak bir chri mi ne varmış ona baktık güzel gibi ama 2.elde satımı zor olur diye Qashqai ye döndük

53k düşmesi için milyonlar olması lazım.
Yanlış habermis sadece 20tl düşmüş gram başı

Bu bir yatırım, kazanmak kadar kaybetmek de doğal. Altın alırken sadece kazanmayı mı düşündünüz acaba? Umarım zararsız bir şekilde yatırımınızı sonlarındırabilirsiniz.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu

Hocam bilginiz varmı dastirlarla ilgili 2022/2023 0km dizel manuel vitese 800k dedi galerici sizce 2016model 64binde Qashqai mi 0 dastirmi

Top Bottom