Arama sonuçları: *

1. wh1te

Altın çakıldı mı? -53k

piyasalar açık değil ki nasıl düşebilir ama şimdi olamasa bile bu şekilde riskleri göze almadan yatırım yapılırsa sonu farklı olmaz araştırmadan bilmeden yatırım yapmayın nolur basit herkesin yapabileceği bir şey değil bu bunun bi iş olduğunu kabullenmemiz lazım :) bu arada ufak yatırım...
  2. wh1te

Öneri Para kazanmak için fikir önerisi

aynen öyle ya paran olmalı yatırım yapmalısın para yoksa eğer bir şeye yeteğin olması ve bunu bir şekilde pazarlaman lazım yok diyorsan amelelikten başka pek seçenek kalmıyor tabi ufak paralarla ticaret yaparım ticaretten anlarım demiyorsan al sat içinde evdeki kullanmadığın bi kaç eşyayı satıp...
  3. wh1te

Hisse alıp satma olayı ne

ana etmen arz/talep tabi şirketlerde yani hisselerde bunu dolayı yoldan etkileyen çok şey var şirketin bilançosu haberleri grafiği gibi
  4. wh1te

Ethereum'daki Düşüş Devam Eder mi?

düşmesinden ziyade ben 1-2 ay içinde eth de yeni bir zirve bekliyorum YTD
  5. wh1te

Binance kimlik doğrulama

kimlik doğrulamadan o siteleri kullanamazsın
  6. wh1te

Yardım Altın-Dolar-Euro Dünyadaki Durumuna Nereden Bakılabilir?

attığım site Tradingview üzerinden her ülkeninkini ayrı ayrı inceleyebilirsin
  7. wh1te

Yardım Altın-Dolar-Euro Dünyadaki Durumuna Nereden Bakılabilir?

https://www.tradingview.com/chart/ixhZs0m6/ üzerinden bakabilirsin 1 dakika gecikmeye kadar ücretsiz kullanabilirsin kendi kullanıdığım indikatörler ile beraber attım tabii daha fazla var ama ücretsiz olarak en fazla 3 tane ekleniyor benimde en çok kullandıklarım bunlar :D
  8. wh1te

Yardım 100 TL ile bitcoin almak

oda olur
  9. wh1te

benim satmama gerek yok binance gibi borsa uygulamalarından direkt olarak satın alabilirsin
  10. wh1te

bu soruyu sorduğunuza göre bilginiz 0 o yüzden hiç bir şey almayın kimsenin de bundan al diye yatırım tavsiyesi vermesini beklemeyin ki bu konuda tecrübeli olan kimse bunu ücretsiz şekilde yapmaz
Top Bottom