Anlatımı vs varmı acaba 100 tl hesapta 10 yıl kalsın zaten bakmam bilebir bilginiz olmadan böylesi işlere girmenizi önermiyorum
bu soruyu sorduğunuza göre bilginiz 0 o yüzden hiç bir şey almayın kimsenin de bundan al diye yatırım tavsiyesi vermesini beklemeyin ki bu konuda tecrübeli olan kimse bunu ücretsiz şekilde yapmazArkadaşlar 100 TL ile eth bitcion bilmem ne almak istiyorumda hangisini alim hangi siteden alim ne alim
sa kardeş xrp veya başka alt coin varsa bana satabilirmisin bişey denicembu soruyu sorduğunuza göre bilginiz 0 o yüzden hiç bir şey almayın kimsenin de bundan al diye yatırım tavsiyesi vermesini beklemeyin ki bu konuda tecrübeli olan kimse bunu ücretsiz şekilde yapmaz
benim satmama gerek yok binance gibi borsa uygulamalarından direkt olarak satın alabilirsinsa kardeş xrp veya başka alt coin varsa bana satabilirmisin bişey denicem
Btctürk nasılbenim satmama gerek yok binance gibi borsa uygulamalarından direkt olarak satın alabilirsin
oda olurBtctürk nasıl
Knk 18 yaşından küçüğüm ve bynogamei borsa olarak kullancam payeer hesabı açtım onda coin transferlerinde kimlik istenmediği söyleniyor ama emin olamadım bana 1 xrp satarsan hem emin olurum baynogamede rahat işlem yaparım neden bynogameden almıyosun dersen en az 100tl istiyo bende 100 lira yancağına 2 3 lira gitsin diye istiyorum eğer yardımcı olursan paparadan 4.87 ödeyebilirim nolur yardımcı oloda olur