Arama sonuçları: *

1. H

Arkadaşlar Kıbrıs'tan 433mg kafain içerikli pre-workout aldım

Dostum biz ***** değiliz. 84 Kilo %3 yağ oranın varsa sen Men's yarışsana :D
  2. H

Spor yapmayıp dediğin oranlarda olman imkansız. Sen bu zeka ile spor yapsan da istediğin anaboliği alsan da olamazsın gerçi de.
  3. H

AHAHAHAHAHAHAHAHA Ulan şu fitness işlerinden anlamasak yutturacaksın gerçekten %3 yağ oranını. 84 kilosun ve %3 yağ oranı demek he. Furkan Er o kiloda mr. olympia podyum yaptı be oğlum %5 yağ oranında :DDDD
  4. H

5 kişilik bir aile için AIRFRYER Önerisi

Bütçe 6300 olabilecek ise aynı airfryerın daha ucuzu bulunmakta. 5 kişilik bir aile olduğunuz için iç hacmi büyük bir şey lazım. https://www.pttavm.com/philips-airfryer-xxl-hd9650-90-avance-collection-fritoz-p-140249154?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.59.8
  5. H

Bütçen ne kadar brom? Ona göre bir şeyler bulalım sana. Faturayla pek alakam olmuyor, o yüzden bilmiyorum.
  6. H

https://www.evkur.com.tr/philips-hd987020-airfryer-xxl?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.61 Biz de 5 kişilik bir aileyiz ve bu Air Fryer gerçekten bayağı iş görüyor, tavsiye ederim. Çok lezzetli yapıyor yemeği.
  7. H

Bir süreliğine Dirty Bulk yapmak. Zararları - faydaları.

Kas 2. plan diye bir şey yok. O kiloyu sadece yağ olarak alırsan şişmandan başka bir şey olmazsın. Gainer kullan, ağırlık antremanları yap. Gainer alıcak paran yoksa protein ve karbonhidrata aban. (paketli ve hamur işleri değil de pirinç patates gibi besinler)
  8. H

Bir süreliğine Dirty Bulk yapmak. Zararları - faydaları.

Çok hızlı kas ve kütle kazanmak istiyorsan yapabilirsin. Ancak yağlı bir görüntü bence çok kötü duruyor. O yüzden clean yapmanı öneririm.
  9. H

Günde 1-1.5 Litre İçecek Tüketmek

Maden suyunun da fazlası zarar.
  10. H

bilmeden küflü tatlı yedim

Aynen bu olacak.
  11. H

bilmeden küflü tatlı yedim

Tadından da mı anlamadın usta?
  12. H

Bunu yiyen var mı? [LEZİTA]

Onu alacağına o parayla malzemeleri al kendin yap daha iyi olacaktır.
  13. H

Şuan Ne Yiyorsunuz-İçiyorsunuz?

Bu saatte yenir mi ? Kilo yapar valla.
Top Bottom