Neler Yeni

Bir süreliğine Dirty Bulk yapmak. Zararları - faydaları.

2mApoo

80+ Silver
Amacım baharın başına kadar (mart ayına kadar )65KG olmak.50KG'yum. Yüksek kalorili dirty diyet yapmak (gofretler-büskiviler- fıstık ezmeleri - hamur işi vs. ) yardımcı olur mu?
Bu diyet , hangi seviyeden sonra tehlike yaratır ?

PinsizAMD

80+ Bronze
Amacım baharın başına kadar (mart ayına kadar )65KG olmak.50KG'yum. Yüksek kalorili dirty diyet yapmak (gofretler-büskiviler- fıstık ezmeleri - hamur işi vs. ) yardımcı olur mu?
@Tuna Tavus

Berke Fitness

80+ Bronze
Herhangi bir zararı olmaz bunu tüm body builderlar yapıyor kışın hayvan gibi yiyip kütle kazanıyorlar yaza doğru da diyete girip yağlarını yakıyorlar estetik bir vücut sahibi oluyorlar ama dedigim gibi spor yapmiyorsan saglikli bir sekilde kilo al

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sıkıntı olmaz da yapma bence yağlı bir vucut cirkin gozukur.
Eger kas kutles icin yapiyorsan yine onermem, clean bulk daha iyidir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yapmanı önermem
Zaten yüksek kalori uzun süre alman vücudun için de zararlı olabilir.
Gene günlük yediklerininin üstüne canın çektiğinde aburcuburu dengeli bir şekilde yemeni öneririm.Ben öyle yapıyorum.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Çok hızlı kas ve kütle kazanmak istiyorsan yapabilirsin. Ancak yağlı bir görüntü bence çok kötü duruyor. O yüzden clean yapmanı öneririm.

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmanı önermem
Zaten yüksek kalori uzun süre alman vücudun için de zararlı olabilir.
Gene günlük yediklerininin üstüne canın çektiğinde aburcuburu dengeli bir şekilde yemeni öneririm.Ben öyle yapıyorum.
Zaten tahmin ettiğiniz gibi sabah akşam cheesburgerler - simitler , poğaçalar , pizzalar falan değil yani. Normal öğünlere ek olarak ve de ara öğünlerimde tüketiyorum . hedef kalorimi tamamlayabilmek amaçlı yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir zararı olmaz bunu tüm body builderlar yapıyor kışın hayvan gibi yiyip kütle kazanıyorlar yaza doğru da diyete girip yağlarını yakıyorlar estetik bir vücut sahibi oluyorlar ama dedigim gibi spor yapmiyorsan saglikli bir sekilde kilo al
Mart ayına kadar gitmeyi düşünmüyorum açıkçası. Sonradan gidebilirim.

Çok hızlı kas ve kütle kazanmak istiyorsan yapabilirsin. Ancak yağlı bir görüntü bence çok kötü duruyor. O yüzden clean yapmanı öneririm.
Neredeyse sınırdayım şuan. 50KG 17 yaş ve 175+ boy için az bence. Amacım bir an önce toparlanmak.

Sıkıntı olmaz da yapma bence yağlı bir vucut cirkin gozukur.
Eger kas kutles icin yapiyorsan yine onermem, clean bulk daha iyidir.
Amacım kilo almak. Kas 2.planda şuan için.

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Zaten tahmin ettiğiniz gibi sabah akşam cheesburgerler - simitler , poğaçalar , pizzalar falan değil yani. Normal öğünlere ek olarak ve de ara öğünlerimde tüketiyorum . hedef kalorimi tamamlayabilmek amaçlı yiyorum.

Neredeyse sınırdayım şuan. 50KG 17 yaş ve 175+ boy için az bence. Amacım bir an önce toparlanmak.

15 kilo yağ alırsan hiç olmadığın kadar çirkin gözükürsün.

Dirty bulk sana zarar vermez ama 5 kilodan fazla yağ kütlesi kazanma derim.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Kas 2. plan diye bir şey yok. O kiloyu sadece yağ olarak alırsan şişmandan başka bir şey olmazsın. Gainer kullan, ağırlık antremanları yap. Gainer alıcak paran yoksa protein ve karbonhidrata aban. (paketli ve hamur işleri değil de pirinç patates gibi besinler)

2mApoo

80+ Silver
Kas 2. plan diye bir şey yok. O kiloyu sadece yağ olarak alırsan şişmandan başka bir şey olmazsın. Gainer kullan, ağırlık antremanları yap. Gainer alıcak paran yoksa protein ve karbonhidrata aban. (paketli ve hamur işleri değil de pirinç patates gibi besinler)
Antrenman yapacak zamanım yok maalesef. Sınav zamanımdayım. Şuan yoğunum. Hem TYT hemde AYT türkçe ve matematik zorluyor cidden. Haftasonu kurslarda var.
Evde yapmak ne kadar etkiler bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,804
Üyeler
163,880
Son üye
Westra☪
Top Bottom