Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Yulafı nasıl yiyebiliyorsunuz?

Ben yulafi aslında 2 ay oncesine kadar sade sut ve yulafin kendisi ile yiyordum ama 2 ay oncesi pazartesi gunu tekrar yedigimde nerdeyse kusacak gibi olmustum ve anlayamamistim sonra sonraki gun yine yemeye calistim ve malesef yiyemedim.1 yillik yulaf,sut seruvenim bitmisti.Artik yulafi sadece...
  2. HasanBG

Türk yemekleri sağliksiz mi sizce ?

sağlıklı ama cok fazla hamur işi olan türk yemeği de var ondan dolayı onları da yersen kilo alırsın yani kilo sadece fast foodlardan alınmıyor
  3. HasanBG

yediğim öğünlerin besin değerlerini hangi mobil uygulama ile öğrenebilirim

fat secret kullanıyorum ve gayet memnunum
  4. HasanBG

Kurabiye hangi ayar da yapılır

Arkadaşlar derece olarak 180 derece yaptım ama burda hangisine ayarlamam lazım
  5. HasanBG

💥 33 Gram Proteinli Sporcu Pankek Tarifi 💥

abi ben 5 gündür dayanamıyorum ve iskender de yedim çikolata da yedim her şeyi yedim de napıcam ya
  6. HasanBG

hangi tür et önerirsiniz

dışı çıtır,içi yumuşak ve bol sulu etler iyidir
  7. HasanBG

Nasıl kilo veririm YARDIM

hocam spora giderse 1.5 ayda rahatça verir ben zaten doğru düzgün spor salonuna gitmeme rağmen 2-2.5 ay da fln 6 kilo verdim ve hedefim 8 kilo daha vermek
  8. HasanBG

Nasıl kilo veririm YARDIM

bende kilo vermeye çalışıyorum ve şuana kadar 6 kilo verdim hedefim ise 8 kilo daha vermek neyse knk sana tavsiyem kesinlikle spor yapman,abur cuburu nerdeyse hiç yememen yersen de çok az yemen ve ekstra olarak ben her gün okula götürmek için ev de sağlıklı şeyler hazırlamaya başladım ve şuana...
  9. HasanBG

Okula götürebileceğim sağlıklı yemekler

Arkadaşlar zayıflamaya çalışıyorum ve onun için spora fln gidiyorum neyse bildiğiniz üzere 5 gün boyunca okul var ama okul da sağlıklı hiçbir şey yok o yüzden genel de aç kalıyorum da bana okula götürebileceğim sağlıklı,kalorisi az ,diyet yemekler söyler misiniz
  10. HasanBG

En Sevdiğiniz Çikolata?

Çikolata
  11. HasanBG

Kilo almak için neler yapabilirim? Kendi uyguladığınız yöntemler neler?

o zaman alıcan usta çikolatalı şeyleri yiyeceksin sonra fazla kalori yakıcak şeyler yapmayacaksın (= bu arada bence 65 kilo fln olsan baya iyi olur bende zayıflamaya çalışıyorum boyum 1.72 kilom 81
  12. HasanBG

Kilo almak için neler yapabilirim? Kendi uyguladığınız yöntemler neler?

usta şimdi çikolata ye desem kilo alırsın ama sağlıksız bir şekil de alırsın ama yine de bence ara sıra kalorisi cok olan çikolatalar yiyebilirsin ama bence diyetisyene gitmen iyi olur diyetisyen sana sağlıklı bir şekil de kilo aldırır
  13. HasanBG

Hangisi güzel :İri kıyım vs ince kıyım kokoreç

hocam bir kere iri kıyım yedim ve etin tadı iğrenç gelmişti ama bilmiyorum belki de samsun da güzel yapan yer yoktur çünkü etin tadı o kadar kötüydiki adam ekmeğin içine yarım kilo baharat atmıştı (ince kıyımı da pek sevmem ama iri kıyıma göre daha güzeldi)
  14. HasanBG

Hangisi güzel :İri kıyım vs ince kıyım kokoreç

tab2 ince kıyım
  15. HasanBG

Komagene vs Oses Çiğköfte

hiç tatmadım ama cig köfteye %100 doğal olan zeytinyagini koyan abimiz en iyisi
  16. HasanBG

Bu tatlının adı nedir?

kazandibi
  17. HasanBG

Bu tatlının adı nedir?

fotoğraf olsaydı anlardık hocam o.O2
  18. HasanBG

KFC 3 taneden fazla yiyince midem bulanıyor .

yeme o zaman reis
Top Bottom