Neler Yeni

Kilo almak için neler yapabilirim? Kendi uyguladığınız yöntemler neler?

2mApoo

80+ Silver
Boy : 178 cm
Kilo : 50
17 yaş.
Önceden bu tarz bir konu açmıştım aslında. Önerilerinizi bekliyorum. Biraz araştırma yaptım Şu kiloda kalabilmek için günlük ortalama 1800-2000 arası kalori almam gerekiyormuş . Bu değerlerin üstüne çıkarsam kilomda artacakmış. Fakat aşağısına inersem kilo haliyle düşer. Ne kadar etkili bilmiyorum ama mantığı buymuş. Yüksek kalorili yiyecek önerileriniz varsa alabilirim . Ama birde TR'de bir öğrenciyim. Bunu dikkate almanızı rica ediyorum.
Bazı yiyecekler tavsiye ediliyor Hem ucuz hem de etkili Protein - karbonhidrat vs. bakımından zengin olduğu söyleniyor. Bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bunlar :
YULAF
YEŞİL MERCİMEK
PATATES
PİRİNÇ-BULGUR
YUMURTA

Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Günde kaç öğün? vs...

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kalorisi çok fazla besinler tüket.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Gloxy

80+ Bronze
17 yaş.
Önceden bu tarz bir konu açmıştım aslında. Önerilerinizi bekliyorum. Biraz araştırma yaptım Şu kiloda kalabilmek için günlük ortalama 1800-2000 arası kalori almam gerekiyormuş . Bu değerlerin üstüne çıkarsam kilomda artacakmış. Fakat aşağısına inersem kilo haliyle düşer. Ne kadar etkili bilmiyorum ama mantığı buymuş. Yüksek kalorili yiyecek önerileriniz varsa alabilirim . Ama birde TR'de bir öğrenciyim. Bunu dikkate almanızı rica ediyorum.
Bazı yiyecekler tavsiye ediliyor Hem ucuz hem de etkili Protein - karbonhidrat vs. bakımından zengin olduğu söyleniyor. Bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bunlar :
YULAF
YEŞİL MERCİMEK
PATATES
PİRİNÇ-BULGUR
YUMURTA

Günde kaç öğün? vs...
Yulaf tavsiye etmiyorum. Çünkü çok tok tutuyor. Bol bol hamur işi ve yağlı kızartma yiyebilirsin çok rahat kalori alırsın bu şekilde. Ekstra olarak cips ve kola özellikle alabilirsin bunlarda çok kaloriye sahip.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Çok yemek. Çok...

Rulep

80+ Gold
yulafla tarifeler var ama yemekten önce yeme tok tutar bu sefer zayıflarsın ara öğünlerde falan yemen lazım

2mApoo

80+ Silver
Bütün ekmek arası 1 paket makarna-ketçap.

Günde 3 öğün.
1 ay sonra TLC'de oynayan ağır yaşamlar adlı programa katılırsınız evelallah.
İnşallah hocam
Çok sıskayım . yiyecek sağlıklı mı veya değil mi diye bakmayacam. Gömecem walla
Mesaj otomatik birleştirildi:

yulafla tarifeler var ama yemekten önce yeme tok tutar bu sefer zayıflarsın ara öğünlerde falan yemen lazım
kahvaltıda pekmezle - tarçınla haşlıyarak falan lapa halinde ...
ve yatmadan da shake halinde tüketmeyi planlıyorum açıkçası.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
17 yaş.
YULAF
YEŞİL MERCİMEK
PATATES
PİRİNÇ-BULGUR
YUMURTA

Günde kaç öğün? vs...
usta şimdi çikolata ye desem kilo alırsın ama sağlıksız bir şekil de alırsın ama yine de bence ara sıra kalorisi cok olan çikolatalar yiyebilirsin ama bence diyetisyene gitmen iyi olur diyetisyen sana sağlıklı bir şekil de kilo aldırır

2mApoo

80+ Silver
usta şimdi çikolata ye desem kilo alırsın ama sağlıksız bir şekil de alırsın ama yine de bence ara sıra kalorisi cok olan çikolatalar yiyebilirsin ama bence diyetisyene gitmen iyi olur diyetisyen sana sağlıklı bir şekil de kilo aldırır
diyetin "dirty" yada "clean" olması umrumda değil.
bu kiloda birinin bunu düşünmesi yanlış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,575
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom