Neler Yeni

Kilo almak için neler yapabilirim? Kendi uyguladığınız yöntemler neler?

2mApoo

80+ Silver
Valla ben de hemen hemen aynı durumdayım. Yani kahvaltı neyse de yok öğlen pirinç tavuk akşam et şu. Hayırdır olm babamın bankası mı var?
YouTube a yaz : 1000 kalori içecek (fit yemek)
Günde 2 porsiyon al, al sana 2000 kalori.
Sonra BİM den buono alabilirsin. 466 kalori var.

Kilo alacağım diye yağlı, şekerli besinler tüketme. Sağlıksız olur. Çikolata sağlıklı ama.
AKLIMDAKİ PLA
sabah yulaflı lapa (yulaf+pekmez+tarçın+hindistan cevizi tozu) + 2-3 yumurrta+ ekmek+2 orta dilim beyaz peynir.
okuldayken 2 simit + 1 somun ekmek içinde peynir , domates falan.
geldiğimde 1 tabak makarna + 1tabak yeşil mercimek + annemin kendileri için özel yaptıkları yemek dahil.
yatmaya yakın 1 tabak yoğurt + yarım paket bebe bisküvisi (1 paket 180 gr. fiyatı 5 tl fln. ) + belki öğleden kalan makarnayı yoğurtla gömerim.
Fiyat olarak bakınca ayda MAKS. 400 tl geçmez. kalori olarakta yaklaşık 3000'e yakın oluyo.Hesapladım.
Belediyenin spor salonuna gitmeyi planlıyorum.
HEDEF 2- 2.5 AYDA 10+ kg

DeH$et

80+ Silver
Yulaf tavsiye etmiyorum. Çünkü çok tok tutuyor. Bol bol hamur işi ve yağlı kızartma yiyebilirsin çok rahat kalori alırsın bu şekilde. Ekstra olarak cips ve kola özellikle alabilirsin bunlarda çok kaloriye sahip.
Hocam bence böyle sağlıksız kilo almaktansa sağlıklı beslenin kilo almayin daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKLIMDAKİ PLA
sabah yulaflı lapa (yulaf+pekmez+tarçın+hindistan cevizi tozu) + 2-3 yumurrta+ ekmek+2 orta dilim beyaz peynir.
geldiğimde 1 tabak makarna + 1tabak yeşil mercimek + annemin kendileri için özel yaptıkları yemek dahil.
yatmaya yakın 1 tabak yoğurt + yarım paket bebe bisküvisi (1 paket 180 gr. fiyatı 5 TL fln. ) + belki öğleden kalan makarnayı yoğurtla gömerim.
Fiyat olarak bakınca ayda MAKS. 400 TL geçmez. kalori olarakta yaklaşık 3000'e yakın oluyo.Hesapladım.
HEDEF 2- 2.5 AYDA 10+ kg
Hocam bunu yaparken sporu ihmal etmeyin yazacakken siz yazmışsınız. Yine de yazayım, sporu ihmal etmeyin yağ olarak kilo alırsanız iyi olmaz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
AKLIMDAKİ PLA
yatmaya yakın 1 tabak yoğurt + yarım paket bebe bisküvisi (1 paket 180 gr. fiyatı 5 TL fln. ) + belki öğleden kalan makarnayı yoğurtla gömerim.
Fiyat olarak bakınca ayda MAKS. 400 TL geçmez. kalori olarakta yaklaşık 3000'e yakın oluyo.Hesapladım.
HEDEF 2- 2.5 AYDA 10+ kg
Çüş

Top Bottom