Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

🔥Yemek Sepeti 200TL İndirim (TürkTelekom)🔥

Ya aslında ilk seçenekte urasmana gerek yok sadece yemek sepeti kullanmayan veya 365 gündür sipariş vermeyen aile'nden birinin veya arkadaşının hesabında kuponu kullancan ki yani genel olarak yemek sepetini aktif kullanmayan biri bulmak çok çok basit Kullanmıyacaksanda kodu burada...
  2. KaptanMC

Aile'nde Yemek sepeti kullanmayan veya 1 Yıldır sipariş vermeyen biri vardır ondan sipariş ver Ayrıca bir arkadaş dedi yemek sepeti hesabını silip sonra Farklı e-posta ile ama geri kalan bilgiler telefon numarası vs. Aynı olacak şekilde tekrar hesap açarsan Kullanabiliyormuşsun
  3. KaptanMC

Beyler Yeni Hesap açın sizde Fake bir Google hesabı ile Yemek sepetine girip sipariş verin Veya ailenizden birinin kullanmadığı hesapta kullanın kuponu
  4. KaptanMC

Sa, Öncelikle Bu kampanya'dan sadece TürkTelekom Müşterileri faydalanabilir Alt limit 320TL , 320TL ve Üzeri Ürünlerde 200TL indirim uyguluyor, Yemeksepeti Market ve Mahalle Siparişlerinde geçerli değilmiş. Not: İlk Kez sipariş verecek veya 1 yıldır sipariş vermemiş olanlar için geçerli (Fake...
  5. KaptanMC

kfc batıyor mu? en son ne zaman yediniz?

Hayatımda Hiç yemedim ve son olaylardan sonrada yemeyi'de düşünmüyorum açıkçası
  6. KaptanMC

SINIRSIZ YEMEK OLAN MEKAN BİLEN VAR MI? (İSTANBUL BAYRAMPAŞA GAZİOSMANPAŞA)

Vay aw knk domuz eti olmadığına kalitesiz tarihi geçmiş ürünler olmadığına emin misin??? Çünkü genelde Hamuru kalın olur ki doyursun tıkasın yiyemeyin diye Eğer hiç bir gizli bir şey yoksa adamlar gerçekten temiz maldan yapıyorlarsa Afedersin ama siz çıkarken Aw dükkanı yeseydiniz diye...
  7. KaptanMC

SINIRSIZ YEMEK OLAN MEKAN BİLEN VAR MI? (İSTANBUL BAYRAMPAŞA GAZİOSMANPAŞA)

Hocam Öyleekanlara gitmeyin normal melanlardan daha kötü çünkü hızlı doyun ve az yiyin diye Doyurucu maddeler katılıyor yemeklere
  8. KaptanMC

Günde 2 Benexol B12 içilir mi?

Hocam benim B12 bir tanesinde 120 çıkmıştı bana iğne yap dedi ama hafta'da 1 5 veya 10 tane tam hatırlamıyorum iğne yapmamı söylemişti ama ben iğneyi sevmediğim için helde kalçadan sevmediğim için yapmam dedim oda içebilirsin demişti ama 2- hafta falan kullandım bitirdim ama hiç bı işe yaramadı...
  9. KaptanMC

Antalyada sake nerede bulabilirim

Hocam yalnız Ero Senni'nin 106cm nerden bildiğini unuttun galiba o sake ile geçen gecelerin devamı'da var😂🤣
Geri