Neler Yeni

SINIRSIZ YEMEK OLAN MEKAN BİLEN VAR MI? (İSTANBUL BAYRAMPAŞA GAZİOSMANPAŞA)

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
istanbul bayrampaşa gaziosmanpaşa bu civarda bildiğiniz sınırsız pizza kanat döner burger vs bir yer var mı kalkıp bi gidem

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
istanbul bayrampaşa gaziosmanpaşa bu civarda bildiğiniz sınırsız pizza kanat döner burger vs bir yer var mı kalkıp bi gidem
Ne kadar yersen okadar ödersin kimss babasının hayrına sınırsız yapmıyor 😃
Normal bi yere gidip çok yiyeceksen 2-3porsiyon söyle

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam Öyleekanlara gitmeyin normal melanlardan daha kötü çünkü hızlı doyun ve az yiyin diye Doyurucu maddeler katılıyor yemeklere

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sınırsız içecek + pizza kişi başı 250 tl ödedik
Mesaj otomatik birleştirildi:

pizza hamuru inceydi 50 dk boyunca yedik içeceklerde kola gazlı gğzeldi Limonata fişna suyuda güzeldi sprite falanda vardı
Vay aw knk domuz eti olmadığına kalitesiz tarihi geçmiş ürünler olmadığına emin misin???

Çünkü genelde Hamuru kalın olur ki doyursun tıkasın yiyemeyin diye

Eğer hiç bir gizli bir şey yoksa adamlar gerçekten temiz maldan yapıyorlarsa Afedersin ama siz çıkarken Aw dükkanı yeseydiniz diye başlayarak saydırmıştır size 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
Vay aw knk domuz eti olmadığına kalitesiz tarihi geçmiş ürünler olmadığına emin misin???

Çünkü genelde Hamuru kalın olur ki doyursun tıkasın yiyemeyin diye

Eğer hiç bir gizli bir şey yoksa adamlar gerçekten temiz maldan yapıyorlarsa Afedersin ama siz çıkarken Aw dükkanı yeseydiniz diye başlayarak saydırmıştır size 😂
Aga her şey açık hamur açma pişirme hepsini görüyoruz gayet iyi duruyor 20 dilim yedim iki posta sıçtım gram karın ağrısı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga her şey açık hamur açma pişirme hepsini görüyoruz gayet iyi duruyor 20 dilim yedim iki posta sıçtım gram karın ağrısı yok
Bayrampaşa heros pizza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,120
Üyeler
161,217
Son üye