Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Monster içmenin zararları

Ondan bir şey olmaz dostum Ama tüm gün evde oturuyorsan fazla önermem
  2. Oneomous

Sen yine her gün sık sık içme arada bir iç herşeyin fazlası zarar
  3. Oneomous

Kanka yok diyor ama konunun uzmanı değilim
  4. Oneomous

Herşeyin fazlası zarar o yüzden bir şey diyemicem fakat aktivite önce kullanılabilir. 1685728958
  5. Oneomous

Normal şartlarda evet fakat sıfır şeker muhabbeti var monsterın bazı içeciklerinde 1685728233 Enerjiyi ben spor olarak anlamadım da tempolu bir gün olarak anlamıştım
  6. Oneomous

Ne anlatıyon kanka sonra kullanılmaz evet ama önce kullanman lazım değil mi ayrıca şekersiz olduğu için kilo aldırmaz eğer tatlandırnının bir zararı kanıtlanırsa ve zararı neyse sadece zararı ona olur
  7. Oneomous

McDonalds Yaş sınırı 16-57

18 yaş altı sigortalı çalışmak yasak diye biliyorum ama ? yanlış mı biliyorum acaba 1685643122 Yasak değilse ve primliyse sigorta başlangıç adına önemli en azından 1 ay çalışmak çünkü eyt gibi vs şeylerde sigorta girişinden hayatınız kurtulabilir
  8. Oneomous

Dünden kalma tavuk döner

Kokusuna tadına bak kötü tadı yoksa ye ama hafif bile kötü tad varsa yeme tavuk etinden zehirlenirse ızdırap gibi
  9. Oneomous

Bu kahvenin etkisi fazla mıdır az mıdır

Kişiden kişiye değişiklik gösterir yani benim uykum fazlaysa kahveyi geç yanımda davul çalsalar beni uyanık tutamazlar fakat bazı insanlar bir yudum içse uyuyamadığını iddia ediyor.
  10. Oneomous

Fırın için kanat sosu

kanat için olur mu bilmiyorum ama normal tavuk gögüsüne kori katıyoruz on numara bir tadı var.
Top Bottom