Kadir asaf
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
McDonalds Da çalışan 17 yaşıdna arkadaşım varsa Acaba maaşı ve Sağlık sigortası benzeri şeyler yapılıyormu
18 yaş altı sigortalı çalışmak yasak diye biliyorum ama ? yanlış mı biliyorum acabaMcDonalds Da çalışan 17 yaşıdna arkadaşım varsa Acaba maaşı ve Sağlık sigortası benzeri şeyler yapılıyormu
Ben çalıştığım yıllarda yasak değildi hatta çalışan bile vardı18 yaş altı sigortalı çalışmak yasak diye biliyorum ama ? yanlış mı biliyorum acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yasak değilse ve primliyse sigorta başlangıç adına önemli en azından 1 ay çalışmak çünkü eyt gibi vs şeylerde sigorta girişinden hayatınız kurtulabilir
Hafta sonu başvurmaya gidecektim bende, neden önermiyorsunuz ?Ben çalıştığım yıllarda yasak değildi hatta çalışan bile vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
McDonald's da çalışma
Valla hem orda çalıştım hemde bk da çalıştım bk da 3 sene çalıştım bk nın arkadaş ortamı olsun müdür ortamı olsun iyi bunda sıkıntı yaşamazsın mesai yaparak asgari ücretten fazla alırsın vardiyadan çıkınca canın bir şey çekince para vermeden alabiliyorsun kıdem atlayabiliyorsun mc de bedava bir şey alamıyorsun müdürleri biraz kaba oluyor arkadaş ortamı desen iyi olmuyorHafta sonu başvurmaya gidecektim bende, neden önermiyorsunuz ?
17 yaşındayım bende bk alır mı ki ?Valla hem orda çalıştım hemde bk da çalıştım bk da 3 sene çalıştım bk nın arkadaş ortamı olsun müdür ortamı olsun iyi bunda sıkıntı yaşamazsın mesai yaparak asgari ücretten fazla alırsın vardiyadan çıkınca canın bir şey çekince para vermeden alabiliyorsun kıdem atlayabiliyorsun mc de bedava bir şey alamıyorsun müdürleri biraz kaba oluyor arkadaş ortamı desen iyi olmuyor
Asgari ücret mi alınıyorMcDonalds Da çalışan 17 yaşıdna arkadaşım varsa Acaba maaşı ve Sağlık sigortası benzeri şeyler yapılıyormu
Dene bi 16 yaşında olan arkadaşım çalışıyordu tab gıda olan yerleri seç17 yaşındayım bende bk alır mı ki ?
Tab gıda olanlara siteden mi baş vuracağım. Bizim burada çarşıda var bir tane bk var, oraya soracağım yarın okul çıkışı.Dene bi 16 yaşında olan arkadaşım çalışıyordu tab gıda olan yerleri seç
Fark etmez ben siteden başvuru yapmıştımTab gıda olanlara siteden mi baş vuracağım. Bizim burada çarşıda var bir tane bk var, oraya soracağım yarın okul çıkışı.