McDonalds Yaş sınırı 16-57

Reaksiyon skoru
16
McDonalds Da çalışan 17 yaşıdna arkadaşım varsa Acaba maaşı ve Sağlık sigortası benzeri şeyler yapılıyormu

McDonalds Da çalışan 17 yaşıdna arkadaşım varsa Acaba maaşı ve Sağlık sigortası benzeri şeyler yapılıyormu
18 yaş altı sigortalı çalışmak yasak diye biliyorum ama ? yanlış mı biliyorum acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yasak değilse ve primliyse sigorta başlangıç adına önemli en azından 1 ay çalışmak çünkü eyt gibi vs şeylerde sigorta girişinden hayatınız kurtulabilir

18 yaş altı sigortalı çalışmak yasak diye biliyorum ama ? yanlış mı biliyorum acaba

Yasak değilse ve primliyse sigorta başlangıç adına önemli en azından 1 ay çalışmak çünkü eyt gibi vs şeylerde sigorta girişinden hayatınız kurtulabilir
Ben çalıştığım yıllarda yasak değildi hatta çalışan bile vardı

McDonald's da çalışma

Ben çalıştığım yıllarda yasak değildi hatta çalışan bile vardı

McDonald's da çalışma
Hafta sonu başvurmaya gidecektim bende, neden önermiyorsunuz ?

Hafta sonu başvurmaya gidecektim bende, neden önermiyorsunuz ?
Valla hem orda çalıştım hemde bk da çalıştım bk da 3 sene çalıştım bk nın arkadaş ortamı olsun müdür ortamı olsun iyi bunda sıkıntı yaşamazsın mesai yaparak asgari ücretten fazla alırsın vardiyadan çıkınca canın bir şey çekince para vermeden alabiliyorsun kıdem atlayabiliyorsun mc de bedava bir şey alamıyorsun müdürleri biraz kaba oluyor arkadaş ortamı desen iyi olmuyor

Valla hem orda çalıştım hemde bk da çalıştım bk da 3 sene çalıştım bk nın arkadaş ortamı olsun müdür ortamı olsun iyi bunda sıkıntı yaşamazsın mesai yaparak asgari ücretten fazla alırsın vardiyadan çıkınca canın bir şey çekince para vermeden alabiliyorsun kıdem atlayabiliyorsun mc de bedava bir şey alamıyorsun müdürleri biraz kaba oluyor arkadaş ortamı desen iyi olmuyor
17 yaşındayım bende bk alır mı ki ?

Dene bi 16 yaşında olan arkadaşım çalışıyordu tab gıda olan yerleri seç
Tab gıda olanlara siteden mi baş vuracağım. Bizim burada çarşıda var bir tane bk var, oraya soracağım yarın okul çıkışı.

arkadaşım sigortalı çalışıyor asgari ücret 40 saat haftada bk da

sigorta yapılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri