Neler Yeni

Monster içmenin zararları

Arda572

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Arda
Normalde enerji içeceği içen biri değilim fakat dün markette monster gördüm merak ettim denemek için aldım beğendim haftada 2 3 kere içsem sıkıntı olur mu biraz da kiloluyum

Phanzox

80+ Silver
Normalde enerji içeceği içen biri değilim fakat dün markette monster gördüm merak ettim denemek için aldım beğendim haftada 2 3 kere içsem sıkıntı olur mu biraz da kiloluyum
Bir anda çok kalori verdiği için yoğun fiziksel aktiviteden önce veya sonra kullanma. Ayrıca yüksek şeker oranı olduğu için kilo aldırır.
Ek olarak bilimsel olarak kanıtlanmasada kalbe zararlı diyorlar.

Ysuflix

80+ Gold
şekersizi çok güzel

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Bir anda çok kalori verdiği için yoğun fiziksel aktiviteden önce veya sonra kullanma. Ayrıca yüksek şeker oranı olduğu için kilo aldırır.
Ek olarak bilimsel olarak kanıtlanmasada kalbe zararlı diyorlar.
Ne anlatıyon kanka sonra kullanılmaz evet ama önce kullanman lazım değil mi ayrıca şekersiz olduğu için kilo aldırmaz eğer tatlandırnının bir zararı kanıtlanırsa ve zararı neyse sadece zararı ona olur

Arda572

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafama diksem bir şey olur mu ben her şeyi hızlı içiyom da

Phanzox

80+ Silver
Ne anlatıyon kanka sonra kullanılmaz evet ama önce kullanman lazım değil mi ayrıca şekersiz olduğu için kilo aldırmaz eğer tatlandırnının bir zararı kanıtlanırsa ve zararı neyse sadece zararı ona olur
Eğer fiziksel aktivite öncesi enerji almak istiyorsan preworkout'lar daha mantıklı olur. Enerji içeceği çok içmem ancak enerji içecekleri yüksek şeker oranına sahip değil mi yoksan ben mi yanlış biliyorum?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Eğer fiziksel aktivite öncesi enerji almak istiyorsan preworkout'lar daha mantıklı olur. Enerji içeceği çok içmem ancak enerji içecekleri yüksek şeker oranına sahip değil mi yoksan ben mi yanlış biliyorum?
Normal şartlarda evet fakat sıfır şeker muhabbeti var monsterın bazı içeciklerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enerjiyi ben spor olarak anlamadım da tempolu bir gün olarak anlamıştım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,869
İsim
Mert Can Ergün
Portakallıyı dene

Phanzox

80+ Silver
Normal şartlarda evet fakat sıfır şeker muhabbeti var monsterın bazı içeciklerinde

Enerjiyi ben spor olarak anlamadım da tempolu bir gün olarak anlamıştım
Sanırım zero sugarlarda tatlandırmak amaçlı aspartam kullanılıyor ve aspartam yüksek dozajda alındımı şu zararlara neden oluyor:
• Aspartam özellikle migrenin artmasına yol açar.
• Günlük aspartam tüketiminin düzenli olması kronik yorgunluğa sebep olur.
• Baş dönmesi ve bulantılara sebep olmaktadır.
• Korku atakları ve panik atağa sebep olur.
• Obezite için en önemli sebeplerin başında gelir.
Kaynak:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Sanırım zero sugarlarda tatlandırmak amaçlı aspartam kullanılıyor ve aspartam yüksek dozajda alındımı şu zararlara neden oluyor:
Kaynak:
Herşeyin fazlası zarar o yüzden bir şey diyemicem fakat aktivite önce kullanılabilir.

Kaynak:
20230602_210155.jpg

Son düzenleme:

Rulep

80+ Gold
Kafama diksem bir şey olur mu ben her şeyi hızlı içiyom da
İlk içişimde hızlı içmiştim bir şey olmadı ama yinede belli olmaz tadınını çıkararak iç az para değil yani

Top Bottom