Neler Yeni

Abi tavsiyesi lazım yardım

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Furkan Demirtaş
Bence kız bu tarz işlere yanaşmıyor soğuk yapıyor dene eğer olmazsa çok zorlama.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Ege

Arbays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arbays
Çok zorlama mesaj yoluyla. Konuşacaksan yüz yüze konuşup dikkatini çekmeye çalış, sürekli de bakma daha çok tilt olabilir sana.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Çok zorlama mesaj yoluyla. Konuşacaksan yüz yüze konuşup dikkatini çekmeye çalış, sürekli de bakma daha çok tilt olabilir sana.
vala yuz yuze denıcez artık. yazarsam bu aksam yazarım nasılsın falan diye biseyler uydururum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sen numarasını neden aldın acaba konuşmamak için mi 😂 normal insan gibi yaz yada ara artık hangisi hoşuna giderse düşünme fazla detaylı
konusmak için aldım tabi de got yemiyor ki anasını. normal insan gibi yazıcam yazmasına da ne yazcam o sorun :D

Knk ya olur yada olmaz dünyada sana mı kız yok be numarası varmış zaten Instagramın var mı diye sor vardır her türlü verir diye düşünüyorum ama lap diyede Instagramın var mı deme yazacağın saate göre günaydın, iyi akşamlar, veya iyi geceler de sonra nasılsın dersler nasıl gidiyor filan sonra Instagramın var mıydı diye sor
bu aksam yazıcam topladım cesareti. ne yazcam onu dusunim sonra ig falan sorarım

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş

Engelledim olmaz bundan

kırk takla atıom konusmak icin yazdığuna bak insan bi tenezzül eder

Ekler

• IMG_5085.png
    IMG_5085.png
    396.3 KB · Hit: 22

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Göktuğ Demircan

Engelledim olmaz bundan

iyi yapmışsın kral bu isimden hayır gelmiyor zaten benimde ilk kız arkadaşımın adı yağmurdu sizin konuşma gibi aynı ama tek sorun sevgiliydim bi sure cabaladim sonra saldim

dnzz

80+

Engelledim olmaz bundan

Senim için sorun yoksa iyi olmuş bazen insan ister çabalar ama karşıdaki insan bunu anlamaz o yüzden boşvermek en iyisi

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Senim için sorun yoksa iyi olmuş bazen insan ister çabalar ama karşıdaki insan bunu anlamaz o yüzden boşvermek en iyisi
vala robot gibi kız saldım vala. en üzüldüğüm sey kız cıdden cok guzeldi ya :D

iyi yapmışsın kral bu isimden hayır gelmiyor zaten benimde ilk kız arkadaşımın adı yağmurdu sizin konuşma gibi aynı ama tek sorun sevgiliydim bi sure cabaladim sonra saldim
<3

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
kerem erikci

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet taş
tam boş çar,bunlara yazıp da g*tlerini kaldırmak yerine hiç uğraşmayacaksın git kafa dengi bi kız bulup onla takıl

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Top Bottom