Umarım ironi yapmışındır arkadaş bir şey demediyse sana diyecek söz düşmezAbi tavsiyesi demis yalniz.
Hayir yapmadim, arkadas senin 14 yaşında olduğunu nereden bilecek?Umarım ironi yapmışındır arkadaş bir şey demediyse sana diyecek söz düşmez
vala yuz yuze denıcez artık. yazarsam bu aksam yazarım nasılsın falan diye biseyler uydururum artıkÇok zorlama mesaj yoluyla. Konuşacaksan yüz yüze konuşup dikkatini çekmeye çalış, sürekli de bakma daha çok tilt olabilir sana.
konusmak için aldım tabi de got yemiyor ki anasını. normal insan gibi yazıcam yazmasına da ne yazcam o sorunKanka sen numarasını neden aldın acaba konuşmamak için mi normal insan gibi yaz yada ara artık hangisi hoşuna giderse düşünme fazla detaylı
bu aksam yazıcam topladım cesareti. ne yazcam onu dusunim sonra ig falan sorarımKnk ya olur yada olmaz dünyada sana mı kız yok be numarası varmış zaten Instagramın var mı diye sor vardır her türlü verir diye düşünüyorum ama lap diyede Instagramın var mı deme yazacağın saate göre günaydın, iyi akşamlar, veya iyi geceler de sonra nasılsın dersler nasıl gidiyor filan sonra Instagramın var mıydı diye sor
Çok zorlama mesaj yoluyla. Konuşacaksan yüz yüze konuşup dikkatini çekmeye çalış, sürekli de bakma daha çok tilt olabilir sana.
iyi yapmışsın kral bu isimden hayır gelmiyor zaten benimde ilk kız arkadaşımın adı yağmurdu sizin konuşma gibi aynı ama tek sorun sevgiliydim bi sure cabaladim sonra saldimMesaj otomatik birleştirildi:
Engelledim olmaz bundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
kırk takla atıom konusmak icin yazdığuna bak insan bi tenezzül eder
Senim için sorun yoksa iyi olmuş bazen insan ister çabalar ama karşıdaki insan bunu anlamaz o yüzden boşvermek en iyisiMesaj otomatik birleştirildi:
Engelledim olmaz bundan
vala robot gibi kız saldım vala. en üzüldüğüm sey kız cıdden cok guzeldi yaSenim için sorun yoksa iyi olmuş bazen insan ister çabalar ama karşıdaki insan bunu anlamaz o yüzden boşvermek en iyisi
<3iyi yapmışsın kral bu isimden hayır gelmiyor zaten benimde ilk kız arkadaşımın adı yağmurdu sizin konuşma gibi aynı ama tek sorun sevgiliydim bi sure cabaladim sonra saldim
favori padisahin hangisi yazözgüvensiz biri değilimdir de bu cok farklı oldu. ne yazim selam da yazılmaz ki anam
Bu ne la ? Engelle geçMesaj otomatik birleştirildi:
Engelledim olmaz bundan
ben exe donecem hacı olmadı bundantam boş çar,bunlara yazıp da g*tlerini kaldırmak yerine hiç uğraşmayacaksın git kafa dengi bi kız bulup onla takıl
engelledim bile ya keske sorsaydımfavori padisahin hangisi yaz