Neler Yeni

Abi tavsiyesi lazım yardım

mfm125

80+ Silver
ben exe donecem hacı olmadı bundan
Mesaj otomatik birleştirildi:

engelledim bile ya keske sorsaydım
Valla sen özgüvenli biriymişsim forumdakilerin yüzde 80ni kızın numarası almaya cesaret edemez bu arada engellemekte iyi yapmışsın

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Valla sen özgüvenli biriymişsim forumdakilerin yüzde 80ni kızın numarası almaya cesaret edemez bu arada engellemekte iyi yapmışsın
keşke adam gibi muhabbeti olsaydı iki konuşsaydı benımle. sadece bana boyle davranmıyor da olabilir fakat robo gibi kızla da olmaz ya npc gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Erdem
Bu konu burda konuşulur mu bilmiyorum ama içimi dökmek istedim ne yapacağımı bilemiyorum. Geçenlerde dershaneye yazıldım 2. hafta sınıftaki kıza aşık oldum. O kadar kolay aşık olan biri değilim. Hatta o zamana kadar 1-2 kız sevmiştim o kadar da büyütmemiştim olayı. Ama bu kızı gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Kız çok güzel ben de o kadar yakışıklı falan değilim. Neyse gidip geliyorum dershaneye bi gün kızı metroda gördüm fakat konuşmaya gotum yemedi. Diğer gün çıkışta kızı bekledim cesaretimi topladım ve yanına gittim. Kızla sohbet ettik falan ama bi sorun vardı 1-2 sohbet sonra kız çok kaçamak cevaplar vermeye başladı sürekli ben soru soruyomuşum gibi hissettim röportaj havasına falan büründü. Tabi bunu fark ettim ve biraz kestim konuşmayı belki kız açar konu falan. Ama yok abi kız konusmuo bildiğin. Ölüm sessizliği gibi oldu. Yerin dibine girmek istedim o an. Çok kötü olduım anasını. Derste de sessiz sakin bi kız zaten arkadaşı falan da yok kendi halinde biri. Neyse iste numarasını istedim verdi falan. Akşam eve döndüm kıza yazdım ama yine kestirme kısa cevaplar yazdı konusmaya bile çalışmadı benimle. Ben de mesajlaşmayı kestim zaten. Bu anlattığım olay 3 hafta önce oldu. O zamandan beri dershaneye de gelmiyodu sınav haftası falan diye. Konuşmadım da hiç. Bugün geldi derse gözlerimi ayıramıyorum kızdan. Yeniden konuşmak istedim fakat yine göt yemedi. Bu kadar pısırık da değilimdir normalde. Ne yapmam gerek sohbet konusu falan bulamıyorum yazmak konuşmak istiyorum lütfen yardımcı olun abilerim. afalladım resmen .
Cevapları okudum çoks basit bir tavsiyeler bunlar
Sana şimdi bomba bir taktik vereceğim işey yaramazsa forum hesabımı silcem o kadar.
Ama bunu yapabilmek için sosyal anksiyete ye sahip olmaman gerek.
Dershane çıkışına yakın müsait olup olmadığını sor müsait se
Bir kafe yada sosyal alan lara götür kahve ısmarla ders odaklı gidin açıkcası dershane ye gitmesinin bir sebebi var sonuçta
Kahve ısmarladığın gün çok önemli yaptın yaptın yoksa olmaz kendine alıştır ortak yönlerini bulmayı çalış araba satarken nerelisin diye sorarken bende oralıyım gibi mantık
O gün yeterince sohbet etmeyi çalış ama darlama dan
Bu aşamayı başsrılı geçersen ne mutlu sana
Sınav günleri önemli bir takvim dir sınavı birlikte çalışabilir miyiz?
Anlamadığım konuları anlatabilir misiniz ?
Gibi konular
Bu aşamayı da alışkan haline getir zaten samimi olursunuz
H. o mutlu günler derim

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Cevapları okudum çoks basit bir tavsiyeler bunlar
Sana şimdi bomba bir taktik vereceğim işey yaramazsa forum hesabımı silcem o kadar.
Ama bunu yapabilmek için sosyal anksiyete ye sahip olmaman gerek.
Dershane çıkışına yakın müsait olup olmadığını sor müsait se
Bir kafe yada sosyal alan lara götür kahve ısmarla ders odaklı gidin açıkcası dershane ye gitmesinin bir sebebi var sonuçta
Kahve ısmarladığın gün çok önemli yaptın yaptın yoksa olmaz kendine alıştır ortak yönlerini bulmayı çalış araba satarken nerelisin diye sorarken bende oralıyım gibi mantık
O gün yeterince sohbet etmeyi çalış ama darlama dan
Bu aşamayı başsrılı geçersen ne mutlu sana
Sınav günleri önemli bir takvim dir sınavı birlikte çalışabilir miyiz?
Anlamadığım konuları anlatabilir misiniz ?
Gibi konular
Bu aşamayı da alışkan haline getir zaten samimi olursunuz
H. o mutlu günler derim
ya ben bunu düşündüm hatta hiç mesaj işine başvurmadan kahve içmeye çağırıcaktım. Ama o numarayı aldıktan sonra bidaha goruşemedim gecen perşembeye kadar. o gün de sormadım bilmiyorum neden sormadığımı. bu mesajlaşma faciasının üzerine kahve falan sorsam s*ktir git düş yakamdan gibi sözler sarf edebilir gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Erdem
ya ben bunu düşündüm hatta hiç mesaj işine başvurmadan kahve içmeye çağırıcaktım. Ama o numarayı aldıktan sonra bidaha goruşemedim gecen perşembeye kadar. o gün de sormadım bilmiyorum neden sormadığımı. bu mesajlaşma faciasının üzerine kahve falan sorsam s*ktir git düş yakamdan gibi sözler sarf edebilir gibi.
Ozaman son taktik verebilirm sana 15 tatil deyiz şuan 15 tatilin son gününe kadar ne yaz ne ara son gün pazar günü kafeye çağır artık orası sende

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Ozaman son taktik verebilirm sana 15 tatil deyiz şuan 15 tatilin son gününe kadar ne yaz ne ara son gün pazar günü kafeye çağır artık orası sende
bi yine dershane çıkışı sorarım ilkhafta pazar gunu ne ben musait olurum ne de o

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Erdem
dimi bence de olmaz

olsun çok isterdim ama
O nasıl biri cevap verme şekli yanlış anlama ama götü kalkmış bunun yazanları çok galiba boşver sana değer veren insanlar ile ol emin ol güzelik ten daha önemli

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Kutay
kırk takla atıom konusmak icin yazdığuna bak insan bi tenezzül eder
Bende iyiyim saol sorduğun için.
: (y)
"iyi" yazdığı anda engellememen hata zaten. belki ilgi duymuyordur diyeceğim de bu dönemde böyle kendini ulaşılmaz sanan dingiller olunca iletişim kurmaya çekiniyor insan.

sorması ayıptır; tayt , ugg , puffer mont mu giyiyor bu şahıs?
o izlenimi verdi de o yüzden sordum.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
Bende iyiyim saol sorduğun için.
: (y)
"iyi" yazdığı anda engellememen hata zaten. belki ilgi duymuyordur diyeceğim de bu dönemde böyle kendini ulaşılmaz sanan dingiller olunca iletişim kurmaya çekiniyor insan.

sorması ayıptır; tayt , ugg , puffer mont mu giyiyor bu şahıs?
o izlenimi verdi de o yüzden sordum.
hocam giyiyor ya. baya zengin bebelerinin olduğu bi dershane zaten. ayrıca iyi yazdığı anda bitirmiştim kafada zaten. salağın tekiymiş. hadi dershanede herkese soğuksun kimseyle konuşmuyosun da düşünüp mesaj atmışız anasını satim insan adam gibi konuşur ya

O nasıl biri cevap verme şekli yanlış anlama ama götü kalkmış bunun yazanları çok galiba boşver sana değer veren insanlar ile ol emin ol güzelik ten daha önemli
haklısınız hocam gotu kalkmıs belli

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Kutay
hocam giyiyor ya. baya zengin bebelerinin olduğu bi dershane zaten. ayrıca iyi yazdığı anda bitirmiştim kafada zaten. salağın tekiymiş. hadi dershanede herkese soğuksun kimseyle konuşmuyosun da düşünüp mesaj atmışız anasını satim insan adam gibi konuşur ya

haklısınız hocam gotu kalkmıs belli
ooooo hocam sıkıntı sizde , hiç yaklaşmayacaksınız böyle tiplemelere. yazan olarak tek size yapmıyor , kendini şımartıyor bu arada sakın özgüveninizi kaybetmeyin.
-
böyle tipleri dışarıda görünce şakasız midem bulanıyor artık. yanlarında bazen tas kafalı elinde vozollarla gezen ucube tipler oluyor. aldırış etmeyin , böyle tiplemeleri yakın çevremde gördüğümde rezil rüsva ederim bu arada. hak ediyorlar çünkü.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
ooooo hocam sıkıntı sizde , hiç yaklaşmayacaksınız böyle tiplemelere. yazan olarak tek size yapmıyor , kendini şımartıyor bu arada sakın özgüveninizi kaybetmeyin.
-
böyle tipleri dışarıda görünce şakasız midem bulanıyor artık. yanlarında bazen tas kafalı elinde vozollarla gezen ucube tipler oluyor. aldırış etmeyin , böyle tiplemeleri yakın çevremde gördüğümde rezil rüsva ederim bu arada. hak ediyorlar çünkü.
ya nerden bilim boyle götü kalkık biri olduğunu. hiç yanında oyle tas kafalı lavuklarla falan da görmemiştim kendi halinde bi kızdı. hata bende harbi ya neyse birdaha benle konuşmadığı sürece konuşmam. saolun hocam

Top Bottom