Neler Yeni

Abi tavsiyesi lazım yardım

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eagle
ilk wpden mi yazım diyosun yani
şöyle bir şey var sen kızla konuşuyordun ama kız sana hep soğuk yapmış ve sen halen konuşmaya çalışıyorsun böyle yaparak anca kendini küçük düşürüyorsun bunu yapma kendine en iyisi onun yazması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama kız neden sana yazmıyor bunu hiç düşündünmü

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş
şöyle bir şey var sen kızla konuşuyordun ama kız sana hep soğuk yapmış ve sen halen konuşmaya çalışıyorsun böyle yaparak anca kendini küçük düşürüyorsun bunu yapma kendine en iyisi onun yazması

yok dusunmedım dediğin de doğru bi yandan da yapamam hacı yazacam ben bu kıza aşık oldum ayrıca kız niye yazsın ki

ya ilk başlarda falan gayet rahat konuşuyoduk gülüyo konuşuyo normalce bi şey oldu ne oldu bilmem sustu ölüm sessizliği oldu sonra zaten gitti. tabi o gidince benım kafa da gitti

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eagle
yok dusunmedım dediğin de doğru bi yandan da yapamam hacı yazacam ben bu kıza aşık oldum ayrıca kız niye yazsın ki

ya ilk başlarda falan gayet rahat konuşuyoduk gülüyo konuşuyo normalce bi şey oldu ne oldu bilmem sustu ölüm sessizliği oldu sonra zaten gitti. tabi o gidince benım kafa da gitti
Hocam o bir şey oldu diyorsunuz ya onun sebebini öğrenmeye bakın ailevi mı hayatında birşeymi oldu

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Kerem Aktaş

SHADOW X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan
Yarın yazıom o zaman bak gelismeleri yazarm buraya da ne yazcammm onh da soyleseniz super olcak

gı fazla abartı olur en iyisi “Naber Kirvem” yazim
Bana kalırsa yazma ama sen bilirsin

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Kadir
oldu gibi sanki :D ya kızın instası yok olsa stalklarım bişeyler bulurum da yapamıyorum kısıtlı baya imkanlar

nası geçti sınavlar karnen nasıl kucuk kız mı yazsam bilemedim.
Knk ya olur yada olmaz dünyada sana mı kız yok be numarası varmış zaten Instagramın var mı diye sor vardır her türlü verir diye düşünüyorum ama lap diyede Instagramın var mı deme yazacağın saate göre günaydın, iyi akşamlar, veya iyi geceler de sonra nasılsın dersler nasıl gidiyor filan sonra Instagramın var mıydı diye sor

dnzz

80+
Kanka sen numarasını neden aldın acaba konuşmamak için mi 😂 normal insan gibi yaz yada ara artık hangisi hoşuna giderse düşünme fazla detaylı

Top Bottom