Rehbere eklediysen ıg nin kendi önermesi lazımsormadım ki ig numara yeter diye dusundum de oyle değilmis pisman oldum.
Rehbere eklediysen ıg nin kendi önermesi lazımsormadım ki ig numara yeter diye dusundum de oyle değilmis pisman oldum.
istek atsamdirekt hos olur mu? ciddi soruyom bu aradaRehbere eklediysen ıg nin kendi önermesi lazım
Aslında olur niye biliyormusun kızla ilk önce bir samimiyet kazanmam lazım WhatsApp üzerinden ondan sonra onun sana atmasını bekleyebilirsinistek atsamdirekt hos olur mu? ciddi soruyom bu arada
ilk wpden mi yazım diyosun yaniAslında olur niye biliyormusun kızla ilk önce bir samimiyet kazanmam lazım WhatsApp üzerinden ondan sonra onun sana atmasını bekleyebilirsin
şöyle bir şey var sen kızla konuşuyordun ama kız sana hep soğuk yapmış ve sen halen konuşmaya çalışıyorsun böyle yaparak anca kendini küçük düşürüyorsun bunu yapma kendine en iyisi onun yazmasıilk wpden mi yazım diyosun yani
yok dusunmedım dediğin de doğru bi yandan da yapamam hacı yazacam ben bu kıza aşık oldum ayrıca kız niye yazsın kişöyle bir şey var sen kızla konuşuyordun ama kız sana hep soğuk yapmış ve sen halen konuşmaya çalışıyorsun böyle yaparak anca kendini küçük düşürüyorsun bunu yapma kendine en iyisi onun yazması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama kız neden sana yazmıyor bunu hiç düşündünmü
ya ilk başlarda falan gayet rahat konuşuyoduk gülüyo konuşuyo normalce bi şey oldu ne oldu bilmem sustu ölüm sessizliği oldu sonra zaten gitti. tabi o gidince benım kafa da gittişöyle bir şey var sen kızla konuşuyordun ama kız sana hep soğuk yapmış ve sen halen konuşmaya çalışıyorsun böyle yaparak anca kendini küçük düşürüyorsun bunu yapma kendine en iyisi onun yazması
Ama kız neden sana yazmıyor bunu hiç düşündünmü
Hocam o bir şey oldu diyorsunuz ya onun sebebini öğrenmeye bakın ailevi mı hayatında birşeymi olduyok dusunmedım dediğin de doğru bi yandan da yapamam hacı yazacam ben bu kıza aşık oldum ayrıca kız niye yazsın ki
ya ilk başlarda falan gayet rahat konuşuyoduk gülüyo konuşuyo normalce bi şey oldu ne oldu bilmem sustu ölüm sessizliği oldu sonra zaten gitti. tabi o gidince benım kafa da gitti
Yarın yazıom o zaman bak gelismeleri yazarm buraya da ne yazcammm onh da soyleseniz super olcakulan olum dünyanın sonumu la yaz gitsin 1 ay sonra unutacak zaten
gı fazla abartı olur en iyisi “Naber Kirvem” yazim"Naber Gı" yaz
Bana kalırsa yazma ama sen bilirsinYarın yazıom o zaman bak gelismeleri yazarm buraya da ne yazcammm onh da soyleseniz super olcak
gı fazla abartı olur en iyisi “Naber Kirvem” yazim
Knk ya olur yada olmaz dünyada sana mı kız yok be numarası varmış zaten Instagramın var mı diye sor vardır her türlü verir diye düşünüyorum ama lap diyede Instagramın var mı deme yazacağın saate göre günaydın, iyi akşamlar, veya iyi geceler de sonra nasılsın dersler nasıl gidiyor filan sonra Instagramın var mıydı diye soroldu gibi sanki ya kızın instası yok olsa stalklarım bişeyler bulurum da yapamıyorum kısıtlı baya imkanlar
nası geçti sınavlar karnen nasıl kucuk kız mı yazsam bilemedim.