GameOver
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
elimde bir kaç sistem vardı online oyunlarda eskiden kullandığım bunları satarken uyguna bir kaç sistem gördüm alayım satayım filan dedim ankarada, sonra fark ettimki 2.el ne bilgisayar alırsam alayım kömürlükten çıkmış gibi bilgisayarlar geliyor elime. 1 oldu 2 oldu derken pisliğin dibine battım gittim kompresör aldım temizleyip macunlarını vs. tazeleyip sıfır windows kurup satıyordum fakat emeğime değiyormu ? pc başına 1500 anca kalıyordur oda bazen 1 ayda satılmayanda oluyor 1 haftada satılanda. şakasız bazen yeri geldi 3 gün arıza tespiti için uğraştığım zamanlar oldu. çok alıp satmadım fakat çok nadiren de olsa evet bozuk olup elimde patlayan şeylerde oldu ama çok nadir. gittim sıfır anakart vs. tamamlayıp düzgünce test edip yine sattım. bu konularda çok dürüst ve düzgün iş yapıyorum ama beni çok kısa bir sürede yıprattı.
dün bir bilgisayar aldım ne yan kapağı var ne vidaları var ama fotolarda bunlar gözükmüyor veya satıcı söylemiyor. bide kasaya esans mı döktü naptıysa öyle bir pis kokuyorki bişeyde diyemedim 5dk çalıştırıp test edip parasını verdim geçtim eve gelince balkona attım kasayı o kadar pislikti.
bu işle uğraşan varmı ben biraz hevesli hobi amaçlı yapıyorum öyle bilgisayarcı kafasında değilim arada eğlencesine diyeyim ama pro tipleriniz varsa alırım. laptop işine girmeye korkuyorum çok riskli gibi birde onları galiba acayip kovalayıp alanlar var sanırım
birde şunu fark ettim insanlar ne olursa olsun en ucuzunu istiyor. biraz daha iyisini alayım beni götürsün fazla diyen yok. ucuz olsun diyorlar illa. bu yüzden ülkemizdeki hazır sistemler dibi boylamış tek slot ramli pclermi dersin. girişi sınıfı zar zor 120 tbw ssd'lermi dersin. her şey minumumda. stok fan bile olmuyor çoğunda çok kötü cpu fanlarıyla filan oluyor çoğu 95 derece sınırını rahatlıkla zorluyor.
maksat işte akıl fikir olsun eğlence sohbet olsun sizinle konusmak istedim
dün bir bilgisayar aldım ne yan kapağı var ne vidaları var ama fotolarda bunlar gözükmüyor veya satıcı söylemiyor. bide kasaya esans mı döktü naptıysa öyle bir pis kokuyorki bişeyde diyemedim 5dk çalıştırıp test edip parasını verdim geçtim eve gelince balkona attım kasayı o kadar pislikti.
bu işle uğraşan varmı ben biraz hevesli hobi amaçlı yapıyorum öyle bilgisayarcı kafasında değilim arada eğlencesine diyeyim ama pro tipleriniz varsa alırım. laptop işine girmeye korkuyorum çok riskli gibi birde onları galiba acayip kovalayıp alanlar var sanırım
birde şunu fark ettim insanlar ne olursa olsun en ucuzunu istiyor. biraz daha iyisini alayım beni götürsün fazla diyen yok. ucuz olsun diyorlar illa. bu yüzden ülkemizdeki hazır sistemler dibi boylamış tek slot ramli pclermi dersin. girişi sınıfı zar zor 120 tbw ssd'lermi dersin. her şey minumumda. stok fan bile olmuyor çoğunda çok kötü cpu fanlarıyla filan oluyor çoğu 95 derece sınırını rahatlıkla zorluyor.
maksat işte akıl fikir olsun eğlence sohbet olsun sizinle konusmak istedim