Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

İlk başladığımda Lark içiyodum, daha sonrasında Murattı içmeye başladım. Şu an 1-2 senedir falan tütün içiyorum. Eskiden 2-3 günde 1 paket gidiyodu şimdi ise günde 1.5 paket falan. 1659974692 Yok içmedim daha. Arkadaşların sorduklarına ve ya önerilerine cevap yazıyodum hocam, ne alacağımı...
  2. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Dediğim gibi bira ve ya rakı seveceğimi düşünmüyorum o yüzden deneme gereği de duymuyorum ama belki ilerde bir gün. 1659974587 Knk niye gülüyon :D gitmedim tekele daha önce gerek duymadım yani. Gittiklerim de ise hiç içki bakmadım ve ya sormadım.
  3. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Beğenmezsem bir daha içeceğimi ben de düşünmüyorum. 50'lik alıcam ve yavaş yavaş içicem. Eğer beğenirsem bittikçe alırım, beğenmezsem çok sonradan başka markaya falan bakarım artık.
  4. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Yok izlemedim viski ile alakalı bir şey. Evet bence de oha. Niye o yaşımda başladım bilmiyorum. 1659796197 Tabi ki öyle yudum yudum içicem. Sarhoş olma niyetim yok.
  5. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Hocam 14 yaşımdan bu yana yani 8 senedir sigara içiyorum. Elime alacak organ kalmadı zaten.
  6. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Aynen öyle yapıyım o zaman. 1659714939 Tekila ağır olmuyor mu?
  7. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Peki beğenmezsem boşa gider gibi düşündüm şimdi de. 35'lik almam mı daha iyi olur 70'lik mi?
  8. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Sonuna kadar okdum ve en azından anı olmuş sizin için. Umarım daha iyi olmuşssunuzdur. Ayrıca ben öyle kafa yapsın diye içmicem. Yudum yudum güne yayarak ve seyrek bir şekilde içicem.
  9. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

O zaman 70'lik alıp uzun götürücem.
  10. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Chivas dan daha uyguna olan yok mudur? Ve ya 35'lik alsam ne kadar götürür beni?
  11. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Şarapta aklımda ama şu an viskiye odaklıyım. İlerde şarap deneyimim olmasını da isterim.
  12. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Bira ve rakı düşünmüyorum zaten. 2 sinin de tadı bana göre değil gibi geliyor.
  13. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

İskender genelde yiyorum zaten hocam. O yüzden viskiden yanayım bu sefer. En azından yeni bir şey denemiş olacağım.
  14. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Fakir viskisi vardır diye tahmin ediyordum :D 1659686824 Evet rakı veya bira içeceğimi sanmıyorum. İçmeden bile hoşuma gitmeyeceğini hissedebiliyorum. Ayrıca dediğim gibi kafa yapması için içmeyeceğim, sadece az miktarda tadımlık içmeyi planlıyorum.
  15. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Evet antepte konuştuğum bir arkadaş içiyor ondan ama ben yakınlarımda bulamadım. Tekellerde var mı? Hiç tekele bakmadım. 1659635436 Yok hocam kafa yapacak kadar içmeyeceğim ve evde olacağım. Aldığım şişeyi günlük tadım olarak kullanma planım var.
  16. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Bakalım denicem yakın zamanda
  17. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Hocam tüm şişeyi tek seferde dikmicem. Azar azar
  18. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

70'lik falan anlamıyorum hocam ben daha önce ilgim olmadığı için. Ne oluyor? 5 litre su, 10 litre su gibi mi yoksa farklı bir olay mı?
  19. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Arkadaş ortamımda içen kimse yok, olmasını da istemem. Zaten evde çalışan bir insanım. 1 tane alırım her gün az miktarda içerim artık.
  20. ZlpFilee

Viski İçmeye Değer Mi?

Kaç para? 1659628909 Hocam size göre saçma. 1659628940 Boş zamanımda tekele gidip sorucam bakalım deniyim.
Top Bottom