Zengin bir aileden gelmiyorum yani parasal durumdan bile bağımlı olma ihtimalim yok. 1 kereden pişman olacağımı düşünmüyorum sadece denemek istiyorum.Boşver dostum içkiye gerek yok bence bu zamana kadar içmediysen. Bazı şeyleri insan çok ister ama yapınca ilerde pişman olabilir. Olmam deme olabilir.
Kalitelidir umarım.Dün 1 litresini 329 TL ye görmüştüm.
Fakir viskisi çıkar başka bir şey çıkmaz.Peki ucuz ve iyi kombinasyonlarını birleştirirsek ortaya hangi viski çıkar?
Neymiş o firma? 1 haftalık viski bile 1litresini 329'a satılmaz.Dün 1 litresini 329 TL ye görmüştüm.
Müslümansan deneme.Zengin bir aileden gelmiyorum yani parasal durumdan bile bağımlı olma ihtimalim yok. 1 kereden pişman olacağımı düşünmüyorum sadece denemek istiyorum.
BulabilirsinPeki tekel bayilerde sadece bira veya rakı falan mı satılıyor yoksa viski vs de bulabilir miyim?
Çok saçma bir bakış açısı. Yani aşırı saçma. Ne alaka? Valla şu an bruh oldum.Müslümanların yapmaması gereken bir ton şey yapıyoruz zaten 1 günde.
Dene dene, güzel.Hocam hiç o konulara girme. Müslümanların yapmaması gereken bir ton şey yapıyoruz zaten 1 günde.
Kaç para?Black Label deneyebilirsin
Hocam size göre saçma.Çok saçma bir bakış açısı. Yani aşırı saçma. Ne alaka? Valla şu an bruh oldum.
Boş zamanımda tekele gidip sorucam bakalım deniyim.Dene dene, güzel.
Ohh afiyet olsun yarasın şimdiden, onun verdiği kafa çok iyi. Arkadaşlarınla birleşip alman her zaman daha mantıklı olacaktır.Boş zamanımda tekele gidip sorucam bakalım deniyim.