Bu paraya 5070 sistem değer mi?

hazır sistem alsan kötü düsük kalite parca alıyorsun, kendin toplasan fiyatlar maşallah ortam dahada kötü olacak fiyatlar artıyor.Ben vazgectim ddr5 sistemden 60k altına iyi parcada cıkmıyor cünkü palittir ventustur kalitesiz kartları almak istemiyorum gaming-tuf-trio vs alayım desen 55k sadece 5070 fiyatı ...

30 bine ekran kartı aldıktan sonra, 1tb vramli ssd 5 bin, ramler de o kadar pahalı 32gb yapınca, düzgün bir ana kart, işemci de 10 bin...
Lian li aldıysanız @yusuf7878 söylediklerini de baz alarak 750-850w modüler bir psu alınabilir sistem için rajintek 5200tl bandında güzel bir psu su vardı modelini tam hatırlamıyorum bütçe ayrılabilir.

Düzenleme : üst tarafta @yusuf7878 rajintek linki bırakmış en ideal psu sisteminiz için

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Öncelikle bununla birlikte r5 9600x gider gibi, ikisi birlikte 40 bin ediyor. Sizce buna değer mi? İleriye dönüş kasa yetsin istiyorum, lian li a3 mini tower bir kasam var içi boş. 3 fan ile 2 fan'ın nasıl bir farklı oluyor?
SSD ve Ram ve düzgün bir anakart falan derken de fiyat 60 bini aşıyor, ancak 6 ay vade farksız taksit yapılabiliyor Amazonda, o yüzden oradan almak istiyorum. Buna gerek var mı yok mu emin değilim 5700f+5060ti16gb sistem kurulsa bile yine sadece 10-15 bin liralık düşük oluyor. Minimumdan mı alayım yoksa alıyorken iyi mi alayım emin olamıyorum.
CPU :

GPU :

MB :

Soğutucu :

M.2 SSD :

RAM :

PSU :
amazon.com.tr/dp/B0CCYK8L78?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1;

Toplam fiyat : 62.087TL SSD 1TB alınabilir ve ram tek 16GB alınabilir diğer parçalarda anakartı 2. el almak dışında yapabileceğiniz çok fazla bir eksitlme olmaması gerekiyor. ikisini de düşürürseniz fiyat 4.478TL düşüyor ve 57.609TL oluyor fakat mesela bu gece incehesap indirimi var bu şekilde parçaları kesin olarak belirleyebilirseniz ve her parçadan birkaç model belirlerseniz indirimlerden istediğiniz parçalar düştüğünde alıp fiyatı 50K TL ye kadar çekmek mümkün ör: birkaç hafta önce istediğiniz 5070 ekran kartı incehesapta 27000TL bandında gaming gecesine gelmişti. Ram ve SSD ler ise kesinlikle her hafta farklı modellerde oluyor ve ankartta oluyor en iyi tavsiyem bu hafta ve önümüzdeki hafta ihtiyacınız olan parçalar düşerse indirimlerden alın geriye kalan parçaları da bulabildiğiniz en ucuz ve güvenli yerden alın.

16GB tek ram :
1TB M.2 SSD : F/P
amazon.com.tr/dp/B0D5QC69JP?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

CPU :

GPU :

MB :

Soğutucu :

M.2 SSD :

RAM :

PSU :
amazon.com.tr/dp/B0CCYK8L78?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1;

Toplam fiyat : 62.087TL SSD 1TB alınabilir ve ram tek 16GB alınabilir diğer parçalarda anakartı 2. el almak dışında yapabileceğiniz çok fazla bir eksitlme olmaması gerekiyor. ikisini de düşürürseniz fiyat 4.478TL düşüyor ve 57.609TL oluyor fakat mesela bu gece incehesap indirimi var bu şekilde parçaları kesin olarak belirleyebilirseniz ve her parçadan birkaç model belirlerseniz indirimlerden istediğiniz parçalar düştüğünde alıp fiyatı 50K TL ye kadar çekmek mümkün ör: birkaç hafta önce istediğiniz 5070 ekran kartı incehesapta 27000TL bandında gaming gecesine gelmişti. Ram ve SSD ler ise kesinlikle her hafta farklı modellerde oluyor ve ankartta oluyor en iyi tavsiyem bu hafta ve önümüzdeki hafta ihtiyacınız olan parçalar düşerse indirimlerden alın geriye kalan parçaları da bulabildiğiniz en ucuz ve güvenli yerden alın.

16GB tek ram :
1TB M.2 SSD : F/P
amazon.com.tr/dp/B0D5QC69JP?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Teşekküler, şunu yaptım 70 bin lira oldu

1760710211207.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,255
Üyeler
183,252