Viski İçmeye Değer Mi?

Yok izlemedim viski ile alakalı bir şey.
Evet bence de oha. Niye o yaşımda başladım bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi ki öyle yudum yudum içicem. Sarhoş olma niyetim yok.
hocam hangi sigara markası ve kaç paket?

Evet oluyor tekellerde

Birayla başlarsa direkt alkolden soğuyabilir. Çiş mi desem insan ölüsü mü acı sirke mi desem leş gibi bir şey. Belki severim diye Carlsberg, Tuborg, Efes, miller, Bomonti, Corona, Beks hepsini denedim ama olmadı.
kanka fakir öğrencilere ilk deneme için önereceğin alkollü içecek ne biz volim düşünüyoruz

kanka fakir öğrencilere ilk deneme için önereceğin alkollü içecek ne biz volim düşünüyoruz
Volim tabii ki. Tuborg, Efes, Bomonti, Beks, Corona, Calsberg de ucuz ama tiksinirsiniz. Volim meyveli olduğu için daha kabul edilebilir bir tadı var. Bana göre en güzel bira.

Arkadaşlar şu yaşıma kadar bir kere bile içki içmedim ve bira gibi şeylerden hoşlanacağımı sanmıyorum.
Çok fazla viski içmek istiyorum nedense.
Nerden alabilirim? Nasıl alabilirim? Fiyatları ne?
Ve en önemlisi içmeye değer mi?
İlk defa içeceksen bira tavsiye ederim. Ucuz ve ideal bir şey istiyorsan tuborg red var golda bulaşma su gibi bir şey zaten. Sonra zaten alkol zevkin oluşuyor. Mesela rakı mezesiz gitmez. Votka meyve suyu olmadan gitmiyor. Bazı karışımlar var ama ilk başta çok pis vurur vücut su oranın iyi değilse zaten bir şey olmuyor diye içerken sızarsın.

İlk defa içeceksen bira tavsiye ederim. Ucuz ve ideal bir şey istiyorsan tuborg red var golda bulaşma su gibi bir şey zaten. Sonra zaten alkol zevkin oluşuyor. Mesela rakı mezesiz gitmez. Votka meyve suyu olmadan gitmiyor. Bazı karışımlar var ama ilk başta çok pis vurur vücut su oranın iyi değilse zaten bir şey olmuyor diye içerken sızarsın.
Dediğim gibi bira ve ya rakı seveceğimi düşünmüyorum o yüzden deneme gereği de duymuyorum ama belki ilerde bir gün.

akhdjgbh tekel bütün alkol türevlerinin satılığı bir yer
Knk niye gülüyon :D gitmedim tekele daha önce gerek duymadım yani. Gittiklerim de ise hiç içki bakmadım ve ya sormadım.

Dostum hâlâ içmedin mi? Alt tarafı insanların her gün yaptığı bir şeyi yapacaksın. Damak zevkimizde değişebildiğine göre en iyi alkolü deneyip bulabilirsin.

hocam hangi sigara markası ve kaç paket?
İlk başladığımda Lark içiyodum, daha sonrasında Murattı içmeye başladım. Şu an 1-2 senedir falan tütün içiyorum. Eskiden 2-3 günde 1 paket gidiyodu şimdi ise günde 1.5 paket falan.

Dostum hâlâ içmedin mi? Alt tarafı insanların her gün yaptığı bir şeyi yapacaksın. Damak zevkimizde değişebildiğine göre en iyi alkolü deneyip bulabilirsin.
Yok içmedim daha. Arkadaşların sorduklarına ve ya önerilerine cevap yazıyodum hocam, ne alacağımı biliyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri