Olabilir zaten viski her gün içilmezO zaman 70'lik alıp uzun götürücem.
50’lik Chivas al belki beğenirsin beğenmezsen de arada tek tük içersin yinePeki beğenmezsem boşa gider gibi düşündüm şimdi de. 35'lik almam mı daha iyi olur 70'lik mi?
Tekila tavsiye eder misin nasıl senceAlkolün neredeyse her türlüsünü denedim. Tiksindim resmen. Tadı için değil, kafası için içilir. Viskiyi sek içersen başta fena vurur. Alkol oranı %40 hayvan gibi bir şey. O yüzden enerji içeceğiyle karıştırmani tavsiye ederim. Pahalı mahali ama değer yani. Çünkü oturunca bir şişe icmiyorsun. Belki çeyreğini kendin anca içersin.
Aynen öyle yapıyım o zaman.50’lik Chivas al belki beğenirsin beğenmezsen de arada tek tük içersin yine
Tekila ağır olmuyor mu?Tekila tavsiye eder misin nasıl sence
bu arada oha.Hocam 14 yaşımdan bu yana yani 8 senedir sigara içiyorum. Elime alacak organ kalmadı zaten.
Yok izlemedim viski ile alakalı bir şey.şu vıdeoyu izlemediysen bir şey bilmiyorum
bu arada oha.
Tabi ki öyle yudum yudum içicem. Sarhoş olma niyetim yok.ilk defa içiceksen 1 yudum alırsın en fazla
Beğenmezsem bir daha içeceğimi ben de düşünmüyorum. 50'lik alıcam ve yavaş yavaş içicem. Eğer beğenirsem bittikçe alırım, beğenmezsem çok sonradan başka markaya falan bakarım artık.Viskiyi 3-4 defa anca içmişimdir. Acı bir tadı var. Ben beğenmemiştim. Tabi herkesin damak zevki farklı.