Neler Yeni

Viski İçmeye Değer Mi?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Yok izlemedim viski ile alakalı bir şey.
Evet bence de oha. Niye o yaşımda başladım bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ki öyle yudum yudum içicem. Sarhoş olma niyetim yok.
hocam hangi sigara markası ve kaç paket?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Evet oluyor tekellerde

Birayla başlarsa direkt alkolden soğuyabilir. Çiş mi desem insan ölüsü mü acı sirke mi desem leş gibi bir şey. Belki severim diye Carlsberg, Tuborg, Efes, miller, Bomonti, Corona, Beks hepsini denedim ama olmadı.
kanka fakir öğrencilere ilk deneme için önereceğin alkollü içecek ne biz volim düşünüyoruz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
kanka fakir öğrencilere ilk deneme için önereceğin alkollü içecek ne biz volim düşünüyoruz
Volim tabii ki. Tuborg, Efes, Bomonti, Beks, Corona, Calsberg de ucuz ama tiksinirsiniz. Volim meyveli olduğu için daha kabul edilebilir bir tadı var. Bana göre en güzel bira.

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar şu yaşıma kadar bir kere bile içki içmedim ve bira gibi şeylerden hoşlanacağımı sanmıyorum.
Çok fazla viski içmek istiyorum nedense.
Nerden alabilirim? Nasıl alabilirim? Fiyatları ne?
Ve en önemlisi içmeye değer mi?
İlk defa içeceksen bira tavsiye ederim. Ucuz ve ideal bir şey istiyorsan tuborg red var golda bulaşma su gibi bir şey zaten. Sonra zaten alkol zevkin oluşuyor. Mesela rakı mezesiz gitmez. Votka meyve suyu olmadan gitmiyor. Bazı karışımlar var ama ilk başta çok pis vurur vücut su oranın iyi değilse zaten bir şey olmuyor diye içerken sızarsın.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
İlk defa içeceksen bira tavsiye ederim. Ucuz ve ideal bir şey istiyorsan tuborg red var golda bulaşma su gibi bir şey zaten. Sonra zaten alkol zevkin oluşuyor. Mesela rakı mezesiz gitmez. Votka meyve suyu olmadan gitmiyor. Bazı karışımlar var ama ilk başta çok pis vurur vücut su oranın iyi değilse zaten bir şey olmuyor diye içerken sızarsın.
Dediğim gibi bira ve ya rakı seveceğimi düşünmüyorum o yüzden deneme gereği de duymuyorum ama belki ilerde bir gün.

akhdjgbh tekel bütün alkol türevlerinin satılığı bir yer
Knk niye gülüyon :D gitmedim tekele daha önce gerek duymadım yani. Gittiklerim de ise hiç içki bakmadım ve ya sormadım.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
hocam hangi sigara markası ve kaç paket?
İlk başladığımda Lark içiyodum, daha sonrasında Murattı içmeye başladım. Şu an 1-2 senedir falan tütün içiyorum. Eskiden 2-3 günde 1 paket gidiyodu şimdi ise günde 1.5 paket falan.

Dostum hâlâ içmedin mi? Alt tarafı insanların her gün yaptığı bir şeyi yapacaksın. Damak zevkimizde değişebildiğine göre en iyi alkolü deneyip bulabilirsin.
Yok içmedim daha. Arkadaşların sorduklarına ve ya önerilerine cevap yazıyodum hocam, ne alacağımı biliyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,906
Üyeler
163,902
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom