Neler Yeni

Viski İçmeye Değer Mi?

Ohh afiyet olsun yarasın şimdiden, onun verdiği kafa çok iyi. Arkadaşlarınla birleşip alman her zaman daha mantıklı olacaktır.
Arkadaş ortamımda içen kimse yok, olmasını da istemem. Zaten evde çalışan bir insanım. 1 tane alırım her gün az miktarda içerim artık.

Ben 70'lik olanı 450tl gibi bir fiyata almıştım galiba
70'lik falan anlamıyorum hocam ben daha önce ilgim olmadığı için.
Ne oluyor? 5 litre su, 10 litre su gibi mi yoksa farklı bir olay mı?

Zengin bir aileden gelmiyorum yani parasal durumdan bile bağımlı olma ihtimalim yok. 1 kereden pişman olacağımı düşünmüyorum sadece denemek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalitelidir umarım.
ingiltere bayrağı vardı üstünde. Maksimum böyle tarif edebilirim.

Viski içilir 🤤 içilmez mi ama asla sek içme red bull al
Ama fiyatı malafat ister 🥲

Ustam alkole aran yoksa sek içme. Hem boğazın yanar hem uçarsın.

Lezzet olarak bütün alkol ürünleri leş aromalı içkiler dışında. Ucuz bir viski ile başlamak istersen Long John öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk viski mi 16 yaşında sek içmiştim. Sek içilince ki verdiği his çok hoşuma gitmişti sek meni öneririm.

Arkadaşlar şu yaşıma kadar bir kere bile içki içmedim ve bira gibi şeylerden hoşlanacağımı sanmıyorum.
Çok fazla viski içmek istiyorum nedense.
Nerden alabilirim? Nasıl alabilirim? Fiyatları ne?
Ve en önemlisi içmeye değer mi?
Zevk meselesi ben cogu viskiyi ictim sevmedim heryerde satiliyor ozel bi yerden alman gerekmez

Aaa yeni aklıma geldi. Volim deyebilirsin bak. Hem meyveli, tadı kötü değil gibi bir şey, hem alkol oranı normal biranın iki katı, hem de ucuz. Çoğu kişinin favori içeceğidir.

Geri