Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Noodle çokmu zararlı

metal öğütücü var midende sanırım. Araba yesen öğütürsün gibi :D
  2. xxxZAURxxx

Noodle çokmu zararlı

Gece gece kelle paça ağırlık yapar uyuyamazsın yerinde kıvranırsın :D Enerji fışkırırsın ahahahahaha
  3. xxxZAURxxx

Noodle çokmu zararlı

Bak iştahım açıldı açılacak. Hala işteyim dükkana koşmamak için kendimi zor tutuyom :D Menemen midemin aşkı bekle işten çıkıp gelicem.
  4. xxxZAURxxx

Noodle çokmu zararlı

bazen gece iştahlanıp 3 yumurta kırarım o anın tadı başka tabii. Domates varsa direk menemen.
  5. xxxZAURxxx

Noodle çokmu zararlı

Kalitelisin alsan iyi olur. Ucuz ürünler zararlı olur tabi.
  6. xxxZAURxxx

En sevdiğiniz aburcubur?😋

Kaliteli tuzlu çekirdeklere sarmışım bu aralar. Önceleri Crax felan severdim.
  7. xxxZAURxxx

AYLARDIR TRENDYOL YEMEK AÇIĞINI KULLANIYORUM PAYLAŞSAM KAPATILIR Mİ?

öğrenci kendi yemeğini kendi yapmalı. İşteyim şuan. Sizin parayla 45 TL ye yemeğimi hallettim. 3 domates, 3 yumurta, 1 yarım ekmek kesip satıyorlar, 2 acı biber, 1 enerji içeceği. Menemen yaptım gömdüm tabi, allahın belası biber de ateş çıkaracak derece acı çıktı. :D Ben mutlu
  8. xxxZAURxxx

Yemek Yerken Ses Çıkarmak

Belki içinde et vardır? :D shsjshdhshjs
  9. xxxZAURxxx

Yemek Yerken Ses Çıkarmak

Umurumda olmaz. Yeterki yemeğimden alakasız bişey çıkmasın. Bende ona katılırım şapur şupur yerim inadına. :D
  10. xxxZAURxxx

At eti yenir mi?,,,,

Kızlar çinde ahdapotu canlı canlı yiyor. Ahtapot kızın dudağını ısırıyor. At eti yenmez mi ona bakılırsa? :D
  11. xxxZAURxxx

Yemeklerin Yanında Ne İçersiniz

Rc cola bizde her dükkanda bulunmuyor sadece haftada bir sadece Bravo süpermarkete getiriyorlar. Bunun bide RC portakallı var Gürcüstandan geliyor bize bildiğim kadarıyla. Standart Cola fanta pepsi 2.10 manat Ama RC cola 1.50 manat civarında satılıyor. Tadı Pepsiye çok çok yakın ama pepsi...
  12. xxxZAURxxx

Yemeklerin Yanında Ne İçersiniz

Genelde Pepsi Rc Cola Fanta Ayran bulursam ayran :D
  13. xxxZAURxxx

Noodle'ın içinden böcek çıktı

Asıl protein o böcek abi neden şikayet ediyon?
  14. xxxZAURxxx

Le'Cola'nın Coca Cola'dan İyi Olduğu Gerçeği

Bizde RC cola var. Hem fiyatı uygun hemde Pepsiyle Cola arası bişey
  15. xxxZAURxxx

EN SEVDİĞİNİZ ATIŞTIRMALIK NEDİR

Crax severim ama Bu aralar çekirdeğe sardım. Pc önünde Çata pat hunharca çekirdek çıtlatıyom. Evde ismim fare'ye çıktı 😂
  16. xxxZAURxxx

Bu çikolatayı bi tek ben mi seviyorum?

Bana güleceksiniz ama Kinder yumurtanın çıkolatasını fena özlemişim. Çocukluktan tadını unutamıyorum.
  17. xxxZAURxxx

Lezzet sizin için nedir?

Yok kıyma kebapı çevirerek yemeye ihtiyaç yok. Direk Lööööp diye yutacaksın😂
  18. xxxZAURxxx

Lezzet sizin için nedir?

Tadı damağında kalmış sanırım. Umarım yolum düşer yanına, görüşürüz yine. :D ahshdhdhhs
  19. xxxZAURxxx

Cicibebe kilo aldırır mı?

Günde 3 defa yemek düzenini bozma. Bulgur pilavı ye bol-bol. En azından sabah ve akşam ye Bulgurdan. Askerde sadece ben geri döndüğümde kilo almıştım. Diğerleri yememezlikten kilo vermişti. Bulgur pilavına balık ekleyip öyle indiriyordum mideye :D
  20. xxxZAURxxx

Mısır Patlağının Olayı Nedir?

Patlağı nedemek? Popcorn mu? Edit - gerçi bu sözü kötü anlıyorum da. İçimden bi ses diyor ki, Milletin patlağıyla işiniz olmasın. Ama diyemiyorum işte :D sjdhhdjs
Geri