- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yemeğimi yiyorum dostlar sonra konuşalımÖzelden yazarsan ve kimse yatmazsa bilemezler.Ama bunu okuyan bir trendyol çalışanı ya da yetkilisi kendini bizim gibi tanıtıp taktiği alıp kapattırabilir. Riskli bence.
Ben yemeğimi yiyorum dostlar sonra konuşalımÖzelden yazarsan ve kimse yatmazsa bilemezler.Ama bunu okuyan bir trendyol çalışanı ya da yetkilisi kendini bizim gibi tanıtıp taktiği alıp kapattırabilir. Riskli bence.
afiyet olsunBen yemeğimi yiyorum dostlar sonra konuşalım
Eyvallah hocam valla kaç kere paylaşacaktım çekindim öğrenciyiz et dürümlerden bile sıkıldım artık bazen pilav bazen çiğköfte söylüyorum kendi elimle baltalamaktan da çok korkuyorum çok mutluyumafiyet olsun
Hocam size cevap vermeyi unutmuşum. Normal şekilde sipariş verirken restoran limitleri 300-400lirayken bu şekilde %99u 80tlye düşüyor alt limiti zaten 100tlye söylüyorummin. teslimat ücretini de mi görmüyor bu açıkla ?
e bu kadar anlattın bari söyle de sevaba gir çıraklar oturdu burayı takip ediyor sanayideAlıntıyı görüntüle
Herkesin bildiği little cesarstan 3pizza 1lt pepsi 350lira direkt restorantına gidince ise 550küsür tutuyor hemen dibimizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam size cevap vermeyi unutmuşum. Normal şekilde sipariş verirken restoran limitleri 300-400lirayken bu şekilde %99u 80tlye düşüyor alt limiti zaten 100tlye söylüyorum
Bulduğum açığı kullanırken verdiği limit,
Ve aynı dakika abimin telefonu alıp baktığımdaki alt limit.
Söyle de bi yemek yiyelim kralAlıntıyı görüntüle
Herkesin bildiği little cesarstan 3pizza 1lt pepsi 350lira direkt restorantına gidince ise 550küsür tutuyor hemen dibimizde
Hocam size cevap vermeyi unutmuşum. Normal şekilde sipariş verirken restoran limitleri 300-400lirayken bu şekilde %99u 80tlye düşüyor alt limiti zaten 100tlye söylüyorum
Afiyet olsun hocam. Kağıt yok muyduBen yemeğimi yiyorum dostlar sonra konuşalım
O değilde 1 dakikada şarj 80 den 37 ye düşüyorAlıntıyı görüntüle
Hocam farklı telefonlar demiş. Abisininkiymiş diğeri.Büyük ihtimal dikkat çekip fiz ye
O değilde 1 dakikada şarj 80 den 37 ye düşüyor![]()