AYLARDIR TRENDYOL YEMEK AÇIĞINI KULLANIYORUM PAYLAŞSAM KAPATILIR Mİ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Özelden yazarsan ve kimse yatmazsa bilemezler. 😀 Ama bunu okuyan bir trendyol çalışanı ya da yetkilisi kendini bizim gibi tanıtıp taktiği alıp kapattırabilir. Riskli bence.
Ben yemeğimi yiyorum dostlar sonra konuşalım

Ekler

• IMG_5134.webp
    IMG_5134.webp
    542.1 KB · Hit: 57
Eyvallah hocam valla kaç kere paylaşacaktım çekindim öğrenciyiz et dürümlerden bile sıkıldım artık bazen pilav bazen çiğköfte söylüyorum kendi elimle baltalamaktan da çok korkuyorum çok mutluyum 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1758534113395.webp

Mesela şöyle örnek sepetler paylaşayım sizlerle her zaman yediğim yer lezzeti güzel puanı ise %80 lahmacunlar iki lahmacun boyutunda neredeyse ve tanesi 36.5tlye geliyor 3lü arkada grubunda obez olan 4diğerleri 3er tane yese tıka basa doyar tabak tabak yeşillik salata ezme gönderiyorlar

Son düzenleme:
1758534393277.webp

Herkesin bildiği little cesarstan 3pizza 1lt pepsi 350lira direkt restorantına gidince ise 550küsür tutuyor hemen dibimizde

min. teslimat ücretini de mi görmüyor bu açıkla ?
Hocam size cevap vermeyi unutmuşum. Normal şekilde sipariş verirken restoran limitleri 300-400lirayken bu şekilde %99u 80tlye düşüyor alt limiti zaten 100tlye söylüyorum

Bulduğum açığı kullanırken verdiği limit,
Ve aynı dakika abimin telefonu alıp baktığımdaki alt limit.

Ekler

• 1758534718290.webp
    1758534718290.webp
    107.7 KB · Hit: 42
  • 8a31dcd5-0f58-4c9c-81c8-340e0b4fd93b.webp
    8a31dcd5-0f58-4c9c-81c8-340e0b4fd93b.webp
    111 KB · Hit: 44
Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Herkesin bildiği little cesarstan 3pizza 1lt pepsi 350lira direkt restorantına gidince ise 550küsür tutuyor hemen dibimizde

Hocam size cevap vermeyi unutmuşum. Normal şekilde sipariş verirken restoran limitleri 300-400lirayken bu şekilde %99u 80tlye düşüyor alt limiti zaten 100tlye söylüyorum

e bu kadar anlattın bari söyle de sevaba gir çıraklar oturdu burayı takip ediyor sanayide :D

Alıntıyı görüntüle

Söyle de bi yemek yiyelim kral :ROFLMAO:

öğrenci kendi yemeğini kendi yapmalı.
İşteyim şuan. Sizin parayla 45 TL ye yemeğimi hallettim.
3 domates, 3 yumurta, 1 yarım ekmek kesip satıyorlar, 2 acı biber, 1 enerji içeceği.

Menemen yaptım gömdüm tabi, allahın belası biber de ateş çıkaracak derece acı çıktı. :D Ben mutlu

Büyük ihtimal dikkat çekip fiz yer, kendinize saklayın.

Sistem açıklarından yararlanmak, kendi adına veya bir başkasının adına çıkar sağlamak muhtemelen yasal suçtur. Bunu tespit ettikleri zaman yasal süreç başlar. Şirketin avukatlarının paraları+dosya masrafları+maddi zararlar senden talep edilir. Suçu zincirleme şekilde sürekli tekrarladığın için işin zor gibi. (Avukat vs değilim. Yazdığım yazının bir geçerliliği yoktur tamamen kendi fikrimdir)

Büyük ihtimal dikkat çekip fiz ye
Alıntıyı görüntüle

O değilde 1 dakikada şarj 80 den 37 ye düşüyor 🤣🤣

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri