Cicibebe kilo aldırır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Kilo almak istiyorum ama kahvaltı yapmayı sevmeyen birisiyim. Bu yüzden sabahları cicibebeyi sütle blendırlayıp kafaya dikmeyi düşünüyorum her ne kadar tadını sevmesem de.
Değerleri sanırım resimdeki gibiymiş. Kilo almama yardımcı olur mu cicibebe? Biraz fazla yağ içeriyor gibi ama.

1662178085210.png

hocam o zaman birde şöyle deneyin cicibebeyi sütün içine atıp ezip bulamaç haline getirip yemeyi deneyin bencede sadece cicibebenin tadı kötü ama böyle çok güzel oluyor

aldırır bence ama bana işlemiyo ben yerken kilo veriyom onu bir kalkıyom 100gr düşüyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldırır bence ama bana işlemiyo ben yerken kilo veriyom onu bir kalkıyom 100gr düşüyom
tabi herkezin bünyesi farklı

Aldırır ama yemeği bırakınca kalori açığı oluşacağı için tekrardan kilo verirsin

Günde 3 defa yemek düzenini bozma. Bulgur pilavı ye bol-bol. En azından sabah ve akşam ye Bulgurdan.

Askerde sadece ben geri döndüğümde kilo almıştım. Diğerleri yememezlikten kilo vermişti. Bulgur pilavına balık ekleyip öyle indiriyordum mideye :D

Çok Şekerli geliyordu bana yulaflı birlikte tüketebilirsin istersen

Ekstradan 1-2 malzeme eklesen daha güzel olur. Yer fıstığı ekleyebilir misin? Ya da damla çikolata. İkisini ekleyebilirsen güzel olur. Yer fıstığı çoğu kilo almalık shakelerde kullanılıyor zaten.

Cicibebe sevilmez mi yaw. Ek takviye olarak yersen kilo aldırır ama öğünlerini aksatma derim. Eğer ki öğün yerine koyarsan kilo bile verebilirsin. Ayrıca tüketirken içine bazı meyveler ekleyebilirsin muz, çilek gibi.

Cicibebe sevilmez mi yaw. Ek takviye olarak yersen kilo aldırır ama öğünlerini aksatma derim. Eğer ki öğün yerine koyarsan kilo bile verebilirsin. Ayrıca tüketirken içine bazı meyveler ekleyebilirsin muz, çilek gibi.
Kahvaltı öğününün yerine koyacağım çünkü genelde kahvaltı yapmıyorum. Kahve içiyorum sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,670
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri