Arama sonuçları: *

1. zapkinus

Mocha Mı Latte Mi....

latte ne la abdest suyu mu
  2. zapkinus

1 dal sigara çıkar mı

buyur hastaneye gidip test yapalım dedim ona, öyle deyince geri durdu biraz.
  3. zapkinus

1 dal sigara çıkar mı

ben de birkac hafta sigara kullanmadiktan sonra bir gun sigara icmistim ve gunun aksami gozumun onu kararmisti, hicbir sesi ve goruntuyu algilayamamaya baslamistim ve tum dengemi kaybedip yere yapismistim. inan ki yanimda abim vardi ve beni uyusturucu kullanmakla sucladi. bunlar cok agir...
  4. zapkinus

Adım adım evde şarap yapımı

aslinda hepsi aromatiktir, yalnızca siz aşina olmadığınız için ve %40 civarlarında yüksek bir alkol içerdikleri için size öyle geliyor.
  5. zapkinus

bir fermantasyon süreci olduğu için kolay ve risksizdirler. votka, rakı ya da viski ve benzeri damıtılmış içkilere benzemezler.
  6. zapkinus

zaten aslında evde yapılması daha makuldur... fransada neredeyse markalı şaraplar satılmaz. her köyde herkes kendi şarabını yapar ve bunları etiketler ve bu şaraplar kalitesine göre oldukça ucuzdurlar. ülkemizdeki temsili ise mardin diyebiliriz. evlerde, dükkanlarda şaraplar yapılır, süryani...
  7. zapkinus

EVDE B.RA YAPIMI YARDIM

şu an bira fiyatı tekelde ortalama 60-70 civarı. evde yaparsan şişesi ortalama 10 tl.
  8. zapkinus

Nİye Hep Burger King ile Popeyes Yanyana

ben kfc yiyorum ihtiyar
  9. zapkinus

Uygun fiyatlı sigara önerisi

az ic ama parlament ic. ucuza berbat seyler icecegine hic icme daha iyi. onerim uzun parlament. 2 sigaraya bedel bi sigara.
  10. zapkinus

Doyurucu atıştırmalık önerisi?

27 liraya bimde hamburger var, nuggetli. ondan al yanina da kola al doyurur seni.
  11. zapkinus

ankara kahve mekanı önerir misiniz?

hamamonunde helvaci yakup efendi var. antep fistikli helvasi muazzam, ustune dibek kahvesi gibi kahveler de var. oneririm.
  12. zapkinus

Lezzetli ve dolgulu çikolata önerisi.

bivader ihiiii
  13. zapkinus

Lezzetli ve dolgulu çikolata önerisi.

üçü de leş
  14. zapkinus

2 efes extra shot kafa yapar mı?

dostum sabah uyandığında baş ağrın olur ama geriye kalan başka bir şey olmaz. 48 saat içerisindeyse vücudundan alkolün tamamı atılır. yazmama rağmen neden tamamını içiyorsun? 75cl şarap iki kişi için idealdir.
  15. zapkinus

Spora Başlayacağım, Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

o ne hocam marka mi
  16. zapkinus

bugün başlayacağım spora ilerleyen zamanda param da olyrsa kullanırım hocam
  17. zapkinus

o ne işe yarıyor hocam 1708295971 teşekkür ederim hocam protein tozu vesaire hakkinda ne dusunuyorsunuz? ve ek olarak nasil bir antrenman yapmam gerekiyor? cunku ben birazdan ziyade bayagi gelismek istiyorum.
  18. zapkinus

anladim hocam umarim gosterir bakalim. :)
  19. zapkinus

hocam beslenme olarak yurtta kaliyorum diye istedigimi yiyemiyorum. full body baslayin diyorsunuz, hic bilmedigimden soruyorum, full body nedir, ne degildi? hangi hareketler buna giriyor?
  20. zapkinus

178 100 falan hocam. omuzlar genis ama kilomu gostermiyorum. 1708281289 diyetisyene gitmeme gerek yok hocam yurtta kaliyorum istedigimi yeme sansim yok.
Top Bottom