Ahmet ÇAKAL
80+
Evde b.ra yapmak istiyorum son zamlar birazcık dokundu evde yapmak istesek ne kadar tutar tahmini yardımcı olur musunuz
Bira işte.bra ne
hiç uğraşma benceEvde b.ra yapmak istiyorum son zamlar birazcık dokundu evde yapmak istesek ne kadar tutar tahmini yardımcı olur musunuz
Setleri oluyordu galiba mayalamak için ama 30 gün felan sürüyorsa sabır işi değmez benceEvde b.ra yapmak istiyorum son zamlar birazcık dokundu evde yapmak istesek ne kadar tutar tahmini yardımcı olur musunuz
şu an bira fiyatı tekelde ortalama 60-70 civarı. evde yaparsan şişesi ortalama 10 tl.Evde b.ra yapmak istiyorum son zamlar birazcık dokundu evde yapmak istesek ne kadar tutar tahmini yardımcı olur musunuz
kankam şöyle söyliyeyim sana set olarak alıyorsun genellikle ilk alışın 2k civarı bir şey tutuyor sonrasında yaklaşık 300 400tl maliyetle 20 30 şişe bira yapabiliyorsun ama ilk masrafı biraz maliyetli birde yaparken genel kimya bilginin iyi olması gerek ciddenEvde b.ra yapmak istiyorum son zamlar birazcık dokundu evde yapmak istesek ne kadar tutar tahmini yardımcı olur musunuz
Hocam 2 biraya 180 lira vermek koydu zam gelmiş herşeye 10-20 üzüyor 50 TL lik Bremen 80 90 olmusevde yaptığım birayı içtikten sonraki gün ben
Alıntıyı görüntüle
Hocam alıyorum 30 gün beklerim zaten o zamana bidaha zam gelir 90 lira ne demek yakankam şöyle söyliyeyim sana set olarak alıyorsun genellikle ilk alışın 2k civarı bir şey tutuyor sonrasında yaklaşık 300 400tl maliyetle 20 30 şişe bira yapabiliyorsun ama ilk masrafı biraz maliyetli birde yaparken genel kimya bilginin iyi olması gerek cidden