Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

ETHEREUM 2000$ OLDU DAHA DA DÜŞER Mİ?

Düşer. Elon Musk sayesinde bu kadar yükselmişti, şimdi Elon Musk'ta karşı çıkıyor. Eğer uber bir şey olmazsa Temmuz aylarında kazım da yapılamayacağı için eğer kart bekleyen varsa bi' nebze rahatlatabilir.
  2. MotionlessINWhite

Ethereum 2.0 a geçince değeri nasıl olur?

Onu alanlar miningci tayva, bu konuyu açan arkadaşın miningci değil oyuncu olduğu aşikar. En azından yazısına bakarsak öyle gözüküyor, haliyle bunu söylerken miningcilerin ne yaptığını değil oyuncuların nasıl erişip erişmediğini söylememiz gerekiyor. Yoksa nereye neden satıldığını biliyorum...
  3. MotionlessINWhite

Dediğimi anlamadın hocam. Yeni Çip üretimi olmadığı için eski kartların Çiplerini kullanmaya başladı firmalar. Şu anda deli gibi üretim yok, sadece eskileri restore ediyorlar. Hatta 1050 Ti yeniden restore edildi, biraz araştır istersen. (Garantiye gönderilen genellikle arıza tespiti olan ve...
  4. MotionlessINWhite

2.0 gelse ne olacak? Tamam kartlar ile kazım yapılamayacak ama yeni kart üretimi neredeyse bitme noktasında? Bu da 2. elde kartların kara borsaya düşmesi anlamına geliyor. Yani hiçbir şey değişmeyecek, eğer Çip üretimi eskisi gibi olursa fiyatlar da 2.0 desteği ile düşer. Ancak Çip üretiminin...
  5. MotionlessINWhite

Ethereum tahminen ne zaman düşer ?

Eğer Tayvan'da kuraklık biter, üretim eskisine döner ve talep eskisi gibi olursa bu yılın sonunda rahatlıkla düzelir. Öte yandan Tayvan'ın kuraklığının 1 yıl kadar düzeleceğini sanmıyorum, üretim zaten yarı yarıya kısıtlandı. Talep desen hiç bitecek gibi değil, aksine her geçen gün daha da...
  6. MotionlessINWhite

Ethereum düşüyor ve ekran kartı sorunu düzelir mi ?

Eninde sonunda satacaklar, 10-15 tane kartı nasıl kullansınlar. Hem de mining yapıldığı için dip fiyattan alabilecek duruma geleceğiz. Şundan en fazla 1 yıl sonra 3060 gibi bir kartın en baba modelini 3.5K'ya alacağım.
  7. MotionlessINWhite

Ethereum düşüyor ve ekran kartı sorunu düzelir mi ?

Eğer durum böyle devam ederse birkaç aya etkisini çok rahat görürüz. Ancak satıcılar yine pandemiyi kullanıp stok sorunu deyip fahiş fiyatlara devam edebilir.
  8. MotionlessINWhite

Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

Aman 3060 sistem alayım da sonrasına karışmıyorum :D Sadece 26-27'sine kadar artmasın bana yeter.
  9. MotionlessINWhite

Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

Geçen seferki gibi 1 yıla yakın bir süre kalamazdı zaten, pandemiden dolayı bu şekilde artışa geçmişti. Şimdi ise stok sorunları giderilmeye başlandı, haliyle ETH'ye olan ilgi düştü. Ayrıca piyasada birçok ürünün fiyatı artınca firmalar uzun planlarının suya düşeceğini anlayınca bu şekilde...
  10. MotionlessINWhite

Ethereum sert düştü!

Zaten böyle olacağı belliydi, Elon Musk sayesinde bu seviyeye kadar gelebildi. Şimdi ETH yapan kişiler artık yapmamaya başlayacaktır, umarım düşüş 10-15 gün daha devam eder ve her şey eskisi gibi gider.
  11. MotionlessINWhite

Tek RTX 3090/3080'nin ETH Performansı.

2 adet 3080 alın derim, 200 MH/s kazım yaparsınız. Totalde 500W güç tüketiminiz olur, ayda masrafları vs. çıkarınca 610+ Dolar kazanırsınız.
  12. MotionlessINWhite

Rtx 2060 ile eth madenciliği

RX 470 ekran kartının 2G VRAM'li hali yok, 4G VRAM'li olanıyla çok az kazım yapılabilir belki ama 8G modeli ile kesinlikle yapılır. Tekrardan söylüyorum, 6G ve altı VRAM'e sahip kartlar ile ETH kazamazsın, 4G ile kazsan dahi iyi gelir elde edemezsin.
  13. MotionlessINWhite

Kazım yapamazsın, 6GB ve üzeri VRAM'e sahip kart lazım. 1613581668 Eğer sorun yaşamazsan güzel ayar, OCCT gibi programlar ile yüke sok bakalım hata yiyecek misin? :D
  14. MotionlessINWhite

Ekran kartının fan hızı faturayı etkilemez, çektiği güç etki eder. Benim attığım linke bakacak olursan elindeki kartın TDP değerini yazdım. Eğer daha az güç çeksin diyorsan voltajı deneme yanılma ile çekebileceğin kadar aşağı çekebilirsin, bu sayede kazım değerinde neredeyse hiç değişim olmaz...
  15. MotionlessINWhite

https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/eth?HashingPower=26&HashingUnit=MH%2Fs&PowerConsumption=125&CostPerkWh=0.12&MiningPoolFee=1 Masrafları çıkarınca 68 Dolar kazanırsın, tabii 24 saat boyunca kazım yapmak şartıyla. Diğer türlü günde 8 saat yaparsan ayda 22 Dolar kazanırsın gibi...
  16. MotionlessINWhite

Ayda masrafları çıkarınca 81 Dolar kazanırsınız, ancak 24 saat kesintisiz bir şekilde yapmanız lazım. Artık kaç saat yapacak iseniz hesaplamasını 81 Dolar ve 24 saat üzerinden yaparsınız. 300 TL diyen arkadaşlar herhalde piyasasına göz atmıyor :) Bu konuda en güvenilir kaynak...
Top Bottom