anladım sağol inş düşer ne diyelim.hayır. Düşmezse sittin sene düzelmez.
böyle olursa piyasada ekran kartı çoğalıcaktır 2.el çünkü küçük yatırımcılar 5-10 adet ekran kartı olanlar elindekini çıkarıcaktırEğer durum böyle devam ederse birkaç aya etkisini çok rahat görürüz. Ancak satıcılar yine pandemiyi kullanıp stok sorunu deyip fahiş fiyatlara devam edebilir.
Şimdi bu konuyu açmak için geldim elinde kartları patlayanlar 2. Elden satmaya çalışacak ama çok satan olacak fiyat acayip düşecekbugün $ 1.366,37 seviyelerinde gördüm ve bu stok olayı ne zaman düzelir çünkü hiç sistem toplamadığım için bilmiyorum
eth kazı için kullanılan ekran kartı alınır mı sence ?Şimdi bu konuyu açmak için geldim elinde kartları patlayanlar 2. Elden satmaya çalışacak ama çok satan olacak fiyat acayip düşecek
Eninde sonunda satacaklar, 10-15 tane kartı nasıl kullansınlar. Hem de mining yapıldığı için dip fiyattan alabilecek duruma geleceğiz. Şundan en fazla 1 yıl sonra 3060 gibi bir kartın en baba modelini 3.5K'ya alacağım.ethereum düştü desek kazı yapanlar aldıkları ekran kartlarını 2.elden satarlar mı acaba ?
bence alınmaz gerçekten çok yoruyorlareth kazı için kullanılan ekran kartı alınır mı sence ?
düşse bile kurlar artıyor bruhbugün $ 1.366,37 seviyelerinde gördüm ve bu stok olayı ne zaman düzelir çünkü hiç sistem toplamadığım için bilmiyorum
saçmadüşsün artık lane olsu 10 900tl lik kart 31bin TL
evet çok gereksiz şey yani zaten kartın çıktığı zaman 10900tl 10900tl o karta normalde de fazlasaçma