şuanlık tek isteyeceğim eth düşmesi ve stokların eskisi gibi olması geçen yıl arkadaşım gtx 1660 sistemi 5 k ya almışTekrar yükselir yaza doğru, yazın düğünler çoğalır. Kışın altın düşer. Altın şu an alacaksanız kar ettirir yaza doğru ama döviz alırsanız ekran kartları dövize endeksli o yüzden zarar etme olasılığı da en aza düşer. Tabii sizin bileceğiniz iş. YTD.
inş biter.Ekran kartı stok ve fiyat sorunları bitsin biz forum olarak danaya gireceğiz
Onu hepimiz istiyoruz. Ben de sistemi güncelleyecektim. Tam parayı hazırladım. Satın almak için fiyat araştırmasına çıktım, ne göreyim?şuanlık tek isteyeceğim eth düşmesi ve stokların eskisi gibi olması geçen yıl arkadaşım gtx 1660 sistemi 5 k ya almış
Hazır sistem aldım bende normalde 4 k değilde 3650 tl ye aldım game garajdan indirimdebazen düşünüyorum gtx 1050 mi alsam 1650 mi ama fiyatlar aynı şuan 1650 stok kalmamış anlamsız ben ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
Gtx 1650 al uygun hazır sistem bulursan 1050 ile arasında fark varşuanlık tek isteyeceğim eth düşmesi ve stokların eskisi gibi olması geçen yıl arkadaşım gtx 1660 sistemi 5 k ya almış
Mesaj otomatik birleştirildi:
inş biter.
youtube de var yaşlı bir amca 20 k para harcamış mining için kafayı yedim izlediğimde.ETH düşerse düzelir. Zaten bu işi yapanların çoğu tüpçü, sucu,öğretmen, emekli vs sonradan görüp dalan tipler. ETH düştü mü bunların paçaları tutuşup elden kartları çıkartacaklar, o zaman fiyatlar düşer.
nereye güvenebilirim?Gtx 1650 al uygun hazır sistem bulursan 1050 ile arasında fark var
çüş ya ben akşam cimere yazı yazacağım bu ekran kartı yüzünden inş güzel bir yanıt alırım .Onu hepimiz istiyoruz. Ben de sistemi güncelleyecektim. Tam parayı hazırladım. Satın almak için fiyat araştırmasına çıktım, ne göreyim?
8-9 bin TL olan kartlar olmuş 15-20 bin TL!!!!
Umarım devlet bu konuda harekete geçer diyeceğim ancak bu konuda satıcı firmaların savunmasına da başvururlar. Şöyle ki satın aldıkları yerden 3000 dolara gelen ürünü 6000 dolar+vergiler (TL karşılığı) olarak satmıyorlarsa satıcı firmada kusur bulunmaz. Yani adam 5500 dolara alıp 6000 dolar+vergiler şeklinde satıyorsa devlet müdahale edemez, uluslararası ekran kartı krizi var çünkü.çüş ya ben akşam cimere yazı yazacağım bu ekran kartı yüzünden inş güzel bir yanıt alırım .
aynen öyle dolar 6 oldu fiyatlara yansımadı@Burakparlak kardeşim ethereum bugün 700-800 dolara düşse dahi, bu durumun son kullanıcıya yansıması en az 45-60 gün sürer.
Dedeye bak sen Yadırgamıyorum yapabilir ama bir işi bilenin yapması var bilmeyenin yapması var. Bilmeyen işin içine girince böyle saçmalıklar doğuyor. O dedemiz emeklilijte sıkılmıştır, aksiyon arıyordur belki, zarar etmesi umurunda olmayadabilir ama piyasayı böyle bozuyorlar işte. O dede'den yüzlercesi, binlercesi bu işe girince sonuç bu. Görüyoruz forum da ve gerçek hayatta, bilgisayarın B' sinden anlamayan bu işe girmiş ki anlasa bile bu iş daha farklı bir mecra ama insanımıza göre başka işler uzaktan kolay görünüyor, işin içine girene kadar o yüzden bodoslama dalma konusunda çok aceleciler.youtube de var yaşlı bir amca 20 k para harcamış mining için kafayı yedim izlediğimde.
nereye güvenebilirim?
çüş ya ben akşam cimere yazı yazacağım bu ekran kartı yüzünden inş güzel bir yanıt alırım .
2 hafta düşer 1 ay çıkar bakma öyle olduğunabugün $ 1.366,37 seviyelerinde gördüm ve bu stok olayı ne zaman düzelir çünkü hiç sistem toplamadığım için bilmiyorum
Game garaj gaming gen tr ye filan bakabilirsin indirimler oluyor bazen 4 veya 4 k nın altında ama hazır sistem sadeceyoutube de var yaşlı bir amca 20 k para harcamış mining için kafayı yedim izlediğimde.
nereye güvenebilirim?
çüş ya ben akşam cimere yazı yazacağım bu ekran kartı yüzünden inş güzel bir yanıt alırım .