Neler Yeni

Ethereum düşüyor ve ekran kartı sorunu düzelir mi ?

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Ekran kartı stok ve fiyat sorunları bitsin biz forum olarak danaya gireceğiz
😂😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Burak Parlak
Tekrar yükselir yaza doğru, yazın düğünler çoğalır. Kışın altın düşer. Altın şu an alacaksanız kar ettirir yaza doğru ama döviz alırsanız ekran kartları dövize endeksli o yüzden zarar etme olasılığı da en aza düşer. Tabii sizin bileceğiniz iş. YTD.
şuanlık tek isteyeceğim eth düşmesi ve stokların eskisi gibi olması geçen yıl arkadaşım gtx 1660 sistemi 5 k ya almış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı stok ve fiyat sorunları bitsin biz forum olarak danaya gireceğiz
😂😁
inş biter.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
şuanlık tek isteyeceğim eth düşmesi ve stokların eskisi gibi olması geçen yıl arkadaşım gtx 1660 sistemi 5 k ya almış
Onu hepimiz istiyoruz. Ben de sistemi güncelleyecektim. Tam parayı hazırladım. Satın almak için fiyat araştırmasına çıktım, ne göreyim?
8-9 bin TL olan kartlar olmuş 15-20 bin TL!!!!

Xdeath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Serhan
bazen düşünüyorum gtx 1050 mi alsam 1650 mi ama fiyatlar aynı şuan 1650 stok kalmamış anlamsız ben ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
Hazır sistem aldım bende normalde 4 k değilde 3650 tl ye aldım game garajdan indirimde

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,263
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ETH düşerse düzelir. Zaten bu işi yapanların çoğu tüpçü, sucu,öğretmen, emekli vs sonradan görüp dalan tipler. ETH düştü mü bunların paçaları tutuşup elden kartları çıkartacaklar, o zaman fiyatlar düşer.

Xdeath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Serhan

inş biter.
Gtx 1650 al uygun hazır sistem bulursan 1050 ile arasında fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Burak Parlak
ETH düşerse düzelir. Zaten bu işi yapanların çoğu tüpçü, sucu,öğretmen, emekli vs sonradan görüp dalan tipler. ETH düştü mü bunların paçaları tutuşup elden kartları çıkartacaklar, o zaman fiyatlar düşer.
youtube de var yaşlı bir amca 20 k para harcamış mining için kafayı yedim izlediğimde.

Gtx 1650 al uygun hazır sistem bulursan 1050 ile arasında fark var
nereye güvenebilirim?

Onu hepimiz istiyoruz. Ben de sistemi güncelleyecektim. Tam parayı hazırladım. Satın almak için fiyat araştırmasına çıktım, ne göreyim?
8-9 bin TL olan kartlar olmuş 15-20 bin TL!!!!
çüş ya ben akşam cimere yazı yazacağım bu ekran kartı yüzünden inş güzel bir yanıt alırım .

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
çüş ya ben akşam cimere yazı yazacağım bu ekran kartı yüzünden inş güzel bir yanıt alırım .
Umarım devlet bu konuda harekete geçer diyeceğim ancak bu konuda satıcı firmaların savunmasına da başvururlar. Şöyle ki satın aldıkları yerden 3000 dolara gelen ürünü 6000 dolar+vergiler (TL karşılığı) olarak satmıyorlarsa satıcı firmada kusur bulunmaz. Yani adam 5500 dolara alıp 6000 dolar+vergiler şeklinde satıyorsa devlet müdahale edemez, uluslararası ekran kartı krizi var çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Kocatürk
@Burakparlak kardeşim ethereum bugün 700-800 dolara düşse dahi, bu durumun son kullanıcıya yansıması en az 45-60 gün sürer.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,263
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
youtube de var yaşlı bir amca 20 k para harcamış mining için kafayı yedim izlediğimde.

nereye güvenebilirim?

Dedeye bak sen :D Yadırgamıyorum yapabilir ama bir işi bilenin yapması var bilmeyenin yapması var. Bilmeyen işin içine girince böyle saçmalıklar doğuyor. O dedemiz emeklilijte sıkılmıştır, aksiyon arıyordur belki, zarar etmesi umurunda olmayadabilir ama piyasayı böyle bozuyorlar işte. O dede'den yüzlercesi, binlercesi bu işe girince sonuç bu. Görüyoruz forum da ve gerçek hayatta, bilgisayarın B' sinden anlamayan bu işe girmiş ki anlasa bile bu iş daha farklı bir mecra ama insanımıza göre başka işler uzaktan kolay görünüyor, işin içine girene kadar o yüzden bodoslama dalma konusunda çok aceleciler.

Xdeath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Serhan

nereye güvenebilirim?

Game garaj gaming gen tr ye filan bakabilirsin indirimler oluyor bazen 4 veya 4 k nın altında ama hazır sistem sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,109
Üyeler
164,964
Son üye
wold70