SaygıZorDeğildir
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,227
Ben kur artışına da razıyım yeter ki mining ölsün. Kur artışından daha berbat.düşse bile kurlar artıyor bruh
Ben kur artışına da razıyım yeter ki mining ölsün. Kur artışından daha berbat.düşse bile kurlar artıyor bruh
bazen düşünüyorum gtx 1050 mi alsam 1650 mi ama fiyatlar aynı şuan 1650 stok kalmamış anlamsız ben ne yapacağımı bilmiyorum şuan.4 kya 1660 süperli pc toplayan vardı 4 ay önce ben ise gtx 1650 li topladım lanet eth yüzüne kınıyorum eth yi
Bazı zenginler zarar etmemek için paralarını çekerse çok sert düşüşler de yaşanabilir. Ufak düşüşler bile bazen bunu tetikleyebilir.Sadece %6 lık düşüş![]()
Bekleyin, özellikle de paranız sınırlı iken. Dövize yatırabilirsin elinde para varsa, zarar etmemek için.bazen düşünüyorum gtx 1050 mi alsam 1650 mi ama fiyatlar aynı şuan 1650 stok kalmamış anlamsız ben ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
değer olarak yüzde 26 olarak değer kaybetmiş şuanlık normalden durum iyi 1800 dolardı ocakta şimdi ise 1370 seviyelerinde daha iyi yani.Sadece %6 lık düşüş![]()
eth düşse ne yazar dolar yükseliyorbugün $ 1.366,37 seviyelerinde gördüm ve bu stok olayı ne zaman düzelir çünkü hiç sistem toplamadığım için bilmiyorum
senceşey peki eth düşmese bile stok düzelir mi
nafaka paramı altına yatırdım 390 dan almıştım 540 seviyesine çıktı 650 de satarım altınları demişken 410 lara indi anlamsız türkiyede her şey bir anda çok değişiyor.Bazı zenginler zarar etmemek için paralarını çekerse çok sert düşüşler de yaşanabilir. Ufak düşüşler bile bazen bunu tetikleyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bekleyin, özellikle de paranız sınırlı iken. Dövize yatırabilirsin elinde para varsa, zarar etmemek için.
500-700 arası olmadıkça ben da izlemicem moralim bozuluıyor500 Dolar altına düşmedikçe umutlanmanızı önermem.![]()
bilmediğimden dedim zaten dostum.sence
tabii ki düzelmez adamlar baktı veth artıyor alayım kar yapayım der daha çok stok sorunu çıkar stok düzelse bile fiyat tavanbilmediğimden dedim zaten dostum.
Tekrar yükselir yaza doğru, yazın düğünler çoğalır. Kışın altın düşer. Altın şu an alacaksanız kar ettirir yaza doğru ama döviz alırsanız ekran kartları dövize endeksli o yüzden zarar etme olasılığı da en aza düşer. Tabii sizin bileceğiniz iş. YTD.nafaka paramı altına yatırdım 390 dan almıştım 540 seviyesine çıktı 650 de satarım altınları demişken 410 lara indi anlamsız türkiyede her şey bir anda çok değişiyor.