RTX 5060TI ekran kararma sorunu

ama ana ekranı kullanınca kararma yaşıyorum. kararırken diğer ekrana bir şey olmuyor. ya da diğer ekrandaykende ana ekrana bir şey olmuyor
kablonuzda problem olmasın hdmi yada dp kablosu sorunlu olabilir belki başka çözüm üretemiyorum

kablonuzda problem olmasın hdmi yada dp kablosu sorunlu olabilir belki başka çözüm üretemiyorum
ya çünkü sadece dp ile takılı olan monitorde sıkıntı yaşıyorum hdmide kararma falan yaşamıyorum çok garibime gitti şu an.

ya çünkü sadece dp ile takılı olan monitorde sıkıntı yaşıyorum hdmide kararma falan yaşamıyorum çok garibime gitti şu an.
dp kablonuz bozuk olmasın kabloyu hdmi ı digerine dp yi digerine tak dene

dp kablonuz bozuk olmasın kabloyu hdmi ı digerine dp yi digerine tak dene
evet şu an dpyi çıkardım tek ekran yaptım dpli olana hdmi taktım. hdmi olanı çıkardım ve sorun yaşamıyorum sanırım sorun kabloda. umarım kablodadır..

evet şu an dpyi çıkardım tek ekran yaptım dpli olana hdmi taktım. hdmi olanı çıkardım ve sorun yaşamıyorum sanırım sorun kabloda. umarım kablodadır..
Dp olanı diger monitöre takın dp destegi varsa test edin

Dp olanı diger monitöre takın dp destegi varsa test edin
hocam kabloyu yeniledim fakat yine aynı sorun mevcut. oyun oynarken falan bir sıkıntı yaşamıyorum ama youtubeyi açtığımda ya da discorddan birisi ekran açtığında ya da soldan bir şey çekip ana ekrana sürüklediğimde siyah ekran oluyor sonra geri geliyor bütün her şeyi denedim ama sorunun ne olduğunu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama tek ekran hdmi ile bağladığımda bir sorun yaşamıyorum

hocam kabloyu yeniledim fakat yine aynı sorun mevcut. oyun oynarken falan bir sıkıntı yaşamıyorum ama youtubeyi açtığımda ya da discorddan birisi ekran açtığında ya da soldan bir şey çekip ana ekrana sürüklediğimde siyah ekran oluyor sonra geri geliyor bütün her şeyi denedim ama sorunun ne olduğunu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama tek ekran hdmi ile bağladığımda bir sorun yaşamıyorum
kart bozuk büyük ihtimal başka çagreniz yok aldıgınız yer ile iletişime geçin

Geri