Neler Yeni

5000-6000 TL arası 2.el kasa toplanır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
aslında evinizde kedi köpek yoksa uzay sistemde kullabilirsiniz Abdullah abi (donanım arşivinin sahibi) de kendisinin uzay sistem kullandığını belirtmişti bi zararı yok para olunca alırsınız kasayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ürünlerin illaki ankarada mı olması lazım?
Elden alma gibi bir niyetim yok. Satıcı kabul ederse ve test ederse kargoyla da alırım. Ankara'da olma zorunluluğu yok yani.
Alanım yeterli olmayabilir kasa için ama sistemi hemen alıp dizme gibi bir niyetimde yok açıkçası. 2 aya yaymayı planlıyorum. Bu yüzden ilk aşamada kasa, ram, güç kaynağı gibi bileşenleri önce alabilirim. İlk ekran kartı veya işlemciyi alırsam test edebilme imkanım olmayacağı için bir sıkıntısı varsa geç fark ederim.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
test etme konusu biraz sakıncalı hocam anakart yada güç kaynağı da sorunlu olabilir. masaüstü bilgisayarı olan bir arkadaşınız yok mu? onun bilgisayarında deneseniz ürünleri

omer_34

80+ Silver
r3 1200+8gb ram+rx570 sistemi 4500tlye topladım geçtiğimiz yaz. her türlü toplarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
test etme konusu biraz sakıncalı hocam anakart yada güç kaynağı da sorunlu olabilir. masaüstü bilgisayarı olan bir arkadaşınız yok mu? onun bilgisayarında deneseniz ürünleri
Hocam anakartı da işlemci ve ekran kartı ile birlikte alabilirim. Yani önemli parçaları en sona bırakırım gibi düşündüm. Arkadaşım var ama sormam gerekir ona da.

r3 1200+8gb ram+rx570 sistemi 4500tlye topladım geçtiğimiz yaz. her türlü toplarsın.
Hocam ne tür oyunlar oynuyorsunuz ve ortalama kaç fps alıyorsunuz.

omer_34

80+ Silver
Hocam anakartı da işlemci ve ekran kartı ile birlikte alabilirim. Yani önemli parçaları en sona bırakırım gibi düşündüm. Arkadaşım var ama sormam gerekir ona da.

Hocam ne tür oyunlar oynuyorsunuz ve ortalama kaç fps alıyorsunuz.
Daha önce oynadığım oyunlar şu şekilde.
Half-Life 1-2
Mafia 1-2
Doom 1-2-3
AC 1-2-3-Unity-Valhalla
God of War.
Witcher 3
GTA Vice City-San Andreas-3-4-5
Prototype 1 (2ye baktım ama pek sarmadı)
Batman Arkham Knight.
Undertale.
Ve aklıma gelmeyen birkaç oyun daha...
1080p-720p low-orta ayarlarda hemen hemen hepsini akıcı oynadım hocam ama ne yalan söyliyim hiç fps bakmadım ne desem yalan olur. Pc memlekette kaldı test edip paylaşırdım yoksa.

Ben online oyunları pek oynamadığım için size işlemci odaklı sistem daha iyi gider. R5 3600 ve rx570 veya 1050 falan taksanız hatta en kötü 750ti olsa çoğu fps oyununu rahat oynarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Daha önce oynadığım oyunlar şu şekilde.
Half-Life 1-2
Mafia 1-2
Doom 1-2-3
AC 1-2-3-Unity-Valhalla
God of War.
Witcher 3
GTA Vice City-San Andreas-3-4-5
Prototype 1 (2ye baktım ama pek sarmadı)
Batman Arkham Knight.
Undertale.
Ve aklıma gelmeyen birkaç oyun daha...
1080p-720p low-orta ayarlarda hemen hemen hepsini akıcı oynadım hocam ama ne yalan söyliyim hiç fps bakmadım ne desem yalan olur. Pc memlekette kaldı test edip paylaşırdım yoksa.

Ben online oyunları pek oynamadığım için size işlemci odaklı sistem daha iyi gider. R5 3600 ve rx570 veya 1050 falan taksanız hatta en kötü 750ti olsa çoğu fps oyununu rahat oynarsınız.
Sağolun hocam. Zaten ekran kartı olarak 570 bütçe çıkarsa ya da uyguna bulursam 580 düşünüyorum. 1050'nin testlerine baktım ama bazı videolarda düşük kalıyordu. İşlemci olarak da 3600 düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler detaylı yazıdığınız için.

omer_34

80+ Silver
Sağolun hocam. Zaten ekran kartı olarak 570 bütçe çıkarsa ya da uyguna bulursam 580 düşünüyorum. 1050'nin testlerine baktım ama bazı videolarda düşük kalıyordu. İşlemci olarak da 3600 düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler detaylı yazıdığınız için.
İşlemci 3600 en iyi seçenek olur bu bütçede. Ekran kartı pek mühim değil aralarında udak oynamalar oluyor ve cs valo gibi oyunlarda fark ettirmezler zaten o yüzden 1050 dedim. Hangisi ucuz gelirse artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom