Ekran kartının fan hızı faturayı etkilemez, çektiği güç etki eder. Benim attığım linke bakacak olursan elindeki kartın TDP değerini yazdım. Eğer daha az güç çeksin diyorsan voltajı deneme yanılma ile çekebileceğin kadar aşağı çekebilirsin, bu sayede kazım değerinde neredeyse hiç değişim olmaz ama güç tüketimi 80-100W'a düşer ve fatura yarı yarıya düşebilir.
yine benzer rakamlar hynix bellek var ise 600-650 samsung yada micron var ise 700 civarı1660 super ne kadar kazanır aylık
birde benim eski pc var hd 2600xt bu kaç kazanır tahmini olaraktan 2 dolar kazansa kafiMasrafları çıkarınca 68 Dolar kazanırsın, tabii 24 saat boyunca kazım yapmak şartıyla. Diğer türlü günde 8 saat yaparsan ayda 22 Dolar kazanırsın gibi düşünebilirsin.Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero, Kaspa and more
Find out what your expected return is depending on your hash rate and electricity cost. Find out if it's profitable to mine Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH and more. Do you think you've got what it takes to join the tough world of cryptocurrency mining?www.cryptocompare.com
Kazım yapamazsın, 6GB ve üzeri VRAM'e sahip kart lazım.birde benim eski pc var hd 2600xt bu kaç kazanır tahmini olaraktan 2 dolar kazansa kafi
Eğer sorun yaşamazsan güzel ayar, OCCT gibi programlar ile yüke sok bakalım hata yiyecek misin?Bu videodakilerin aynısını yaptım doğru mu?
ama rx 470 ler yapıyodu onlar 2 gbKazım yapamazsın, 6GB ve üzeri VRAM'e sahip kart lazım.
RX 470 ekran kartının 2G VRAM'li hali yok, 4G VRAM'li olanıyla çok az kazım yapılabilir belki ama 8G modeli ile kesinlikle yapılır. Tekrardan söylüyorum, 6G ve altı VRAM'e sahip kartlar ile ETH kazamazsın, 4G ile kazsan dahi iyi gelir elde edemezsin.ama rx 470 ler yapıyodu onlar 2 gb
Fan hızı etkilemez undervolt yaptın mı?
Reis son attığım fotoya baksana hata demi bu izlediğim videoda yeşil ve active yaziyorduRX 470 ekran kartının 2G VRAM'li hali yok, 4G VRAM'li olanıyla çok az kazım yapılabilir belki ama 8G modeli ile kesinlikle yapılır. Tekrardan söylüyorum, 6G ve altı VRAM'e sahip kartlar ile ETH kazamazsın, 4G ile kazsan dahi iyi gelir elde edemezsin.
hayır şuan çalışıyor sistemAlıntıyı görüntüle
Bu bozuk demi şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis son attığım fotoya baksana hata demi bu izlediğim videoda yeşil ve active yaziyordu
Sence 1660 super le mining yapmaya değermiRX 470 ekran kartının 2G VRAM'li hali yok, 4G VRAM'li olanıyla çok az kazım yapılabilir belki ama 8G modeli ile kesinlikle yapılır. Tekrardan söylüyorum, 6G ve altı VRAM'e sahip kartlar ile ETH kazamazsın, 4G ile kazsan dahi iyi gelir elde edemezsin.
voltaj azaltırsınEkran kartının fan hızı elektrik faturasını çok etkiler mi?