Rtx 2060 ile eth madenciliği

Ekran kartının fan hızı faturayı etkilemez, çektiği güç etki eder. Benim attığım linke bakacak olursan elindeki kartın TDP değerini yazdım. Eğer daha az güç çeksin diyorsan voltajı deneme yanılma ile çekebileceğin kadar aşağı çekebilirsin, bu sayede kazım değerinde neredeyse hiç değişim olmaz ama güç tüketimi 80-100W'a düşer ve fatura yarı yarıya düşebilir.

Ekran kartının fan hızı faturayı etkilemez, çektiği güç etki eder. Benim attığım linke bakacak olursan elindeki kartın TDP değerini yazdım. Eğer daha az güç çeksin diyorsan voltajı deneme yanılma ile çekebileceğin kadar aşağı çekebilirsin, bu sayede kazım değerinde neredeyse hiç değişim olmaz ama güç tüketimi 80-100W'a düşer ve fatura yarı yarıya düşebilir.
Bu videodakilerin aynısını yaptım doğru mu?

Masrafları çıkarınca 68 Dolar kazanırsın, tabii 24 saat boyunca kazım yapmak şartıyla. Diğer türlü günde 8 saat yaparsan ayda 22 Dolar kazanırsın gibi düşünebilirsin.
birde benim eski pc var hd 2600xt bu kaç kazanır tahmini olaraktan 2 dolar kazansa kafi :D

Yanlış Bilgilendirme
ama rx 470 ler yapıyodu onlar 2 gb
RX 470 ekran kartının 2G VRAM'li hali yok, 4G VRAM'li olanıyla çok az kazım yapılabilir belki ama 8G modeli ile kesinlikle yapılır. Tekrardan söylüyorum, 6G ve altı VRAM'e sahip kartlar ile ETH kazamazsın, 4G ile kazsan dahi iyi gelir elde edemezsin.

Fan hızı etkilemez undervolt yaptın mı?
IMG_20210217_201144_1.jpg

Bu bozuk demi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 470 ekran kartının 2G VRAM'li hali yok, 4G VRAM'li olanıyla çok az kazım yapılabilir belki ama 8G modeli ile kesinlikle yapılır. Tekrardan söylüyorum, 6G ve altı VRAM'e sahip kartlar ile ETH kazamazsın, 4G ile kazsan dahi iyi gelir elde edemezsin.
Reis son attığım fotoya baksana hata demi bu izlediğim videoda yeşil ve active yaziyordu

Sence 1660 super le mining yapmaya değermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,194
Üyeler
187,007
Son üye
berkantka
Geri