Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

RTX 3060 ile Mining Yapmalı mıyım?

Kazançlar o kadar düştü mü ya? :(
  2. Nicksiz

Youtube videolarından mantığını öğrenirsen daha sonra kartın üzerinde deneme yaparak en iyi sonucu bulursun. Mining OC sinde kartın bellek markasıda önemlidir çünkü. Her aynı model kartta aynı OC ayarı tutmaz.
  3. Nicksiz

Oyun için OC ayrı mining için OC değerleri ayrı. Oyun için yaparsan FPS artışı mutlaka olur.
  4. Nicksiz

Değil. Daha fazla alman gerekir. Stok halde denediysen bu değeri almış olabilirsin. OC yapman gerekli mining için.
  5. Nicksiz

Mining yapmasan da PC boşta duracaksa yapmanı öneririm. Hiç yoktan harçlığın çıkar.
  6. Nicksiz

RTX 3060 Miningde Ne Kadar Kazandırıyor?

En sabit ve net cevabı sisteminle yaptığın kazım verir. Aşağı yukarı bu değerlerde kazanırsın ama kendin 1 gün kazım yaptıktan sonra hesaplarsan daha iyi olur.
  7. Nicksiz

🔥🔥 Ethereum uçuşa geçti!! 🚀🚀

Artmaya devam etmesi ümidiyle. 2600 den almıştım 400 liralık. Bu sene güzel kar yapacağız gibi.
  8. Nicksiz

Ethereum Mining Hakkında Bazı Sorular

RVN kazım sistemi hakkında pek bilgim yok ama değerleri ETH ye göre farklı. 9 kazsa da 25 oranla daha iyi kazıyor demektir.
  9. Nicksiz

Ethereum Mining Hakkında Bazı Sorular

RVN varken şuan ETH kazmanı tavsiye etmem. RVN kazançları daha fazla oldu.
  10. Nicksiz

Bir kaç ay önceki ethereum tahminim tuttu

Yatırım tavsiyesi yani? :D Zarar edersem senden isterim bak.
  11. Nicksiz

Ethereum hesaplaması

Dostum sen anlamıyorsun galiba :D 3 ay içinde değerler değişti diyoruz sen abinin videosunda yanlış çıkıyor diyorsun. 1622897122 En sağlam bilgi 2-3 gün çalıştır yap. O 2-3 günde ne kadar kazandığını hesapla ve onu aya dönüştür. Böylelikle ne kadar kazanacağın çıkar.
  12. Nicksiz

Ethereum hesaplaması

Fark ettirecek kadar değişti. Kendin araştırma yap kart modeline göre. Veya elinde kart zaten bulunuyorsa mininge başla 2-3 gün de ne kadar kazandığına bakarak aylık bir miktar belirle.
  13. Nicksiz

Ethereum hesaplaması

O zamandan bu zamana kazım zorluğu ve eth değeri çok değişti dostum. Bu kadar basit mantıkla bakma olaya.
  14. Nicksiz

Ethermine ile ilgili bir soru

Sen bilemiyorsan ben hiç bilemem hocam :) İhtimalleri yazdım ben, bug olmuştur muhtemelen.
  15. Nicksiz

Ethermine ile ilgili bir soru

Buga girmiş olabilir. Bazen bende de oluyor bu. Ayrıca son zamanlarda bu sorunu çok duydum. Siteden kaynaklı bir sorun da olabilir.
  16. Nicksiz

En iyi eth madencilik havuzu hangisi?

Teşekkürler. Ethermine a geçme vakti gelmiş :)
  17. Nicksiz

Nasıl yani bunu detaylı açıklar mısın acaba? Sınır yok mu?
  18. Nicksiz

Ethermine ve 2miners. Aralarında çok fark yok.
  19. Nicksiz

ETH Mining İçin Ufak Sorularım

Sıcaklıkların biraz fazla geldi ama memory sona abandığın için normal olabilir sanırım. Onun dışında power limiti biraz arttırıp sonuçları kontrol etmeyi denedin mi? Power limit çok fazla kısarsan düşük hashrate alırsın.
  20. Nicksiz

ETH Mining İçin Ufak Sorularım

Kart modeli nedir?
Top Bottom