Neler Yeni

Ethereum hesaplaması

therose

80+
Donanım Arşivi adlı kanalın şu videosunu izledim (
)
ve bende yapmayı düşünüyorum şu an abinin kazandığ Ethereumı 1.2 di ve şu an 1.2 Ethereum 27.299,0121 TL buna göre 0.6 Ethereum bunun yarısı yani 13.371,6121 TL bu 13 küsür bin tl yi kazanmak için 310 mhs lazım

ben 10 rx580 8gb ile yapmayı amaçlıyorum 1 rx580 8gb ortalama 30 - 32 mhs ile kazıyor yani bu benim aldığım 10 rx580 ortalama bana 75 bin tl gibi bir fiyata geliyor ve ben 310 mhs kazabiliyorum bu sistemle ortalama olarak yani benim sorum bu hesaplama doğru mu ben 10 tane rx 580 8gb alınca 310 mhs ile 0.6 ETH kazanbilicek miyim ? (çevaplarsanız çok mutlu olurum)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Değişiyor kardeşim kazma zorluğu cart curt pooldan düştü kapandı açıldı çok fark ediyor.

therose

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0.6 ETH kazanabilicekmiyim derken 1 ayda 0.6 alabilirmiyim diye sordum onu da iletim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişiyor kardeşim kazma zorluğu cart curt pooldan düştü kapandı açıldı çok fark ediyor.
abideki hataların aynısı oldu bende de sayarsak bu hesaplama doğru mu ?

yani abi de 1 kere düştüyse bende de 1 kere düştü dersek bu hesaplama doğru mu oluyor ?

Efem1905

80+ Bronze
Borsada eth satıldıkça kazanç düşüyor.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Bu linkten mh değerlerini ve güç tuketimlerini yazarak tahmini gelire bakabilirsin. Gördüğüm kadarıyla gercege en yakın değerleri bu sitede gördüm

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
abideki hataların aynısı oldu bende de sayarsak bu hesaplama doğru mu ?
O zamandan bu zamana kazım zorluğu ve eth değeri çok değişti dostum. Bu kadar basit mantıkla bakma olaya.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
3 ayda ne kadar değişti ki ?
Fark ettirecek kadar değişti. Kendin araştırma yap kart modeline göre. Veya elinde kart zaten bulunuyorsa mininge başla 2-3 gün de ne kadar kazandığına bakarak aylık bir miktar belirle.

therose

80+
bu siteye göre ( Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash and Monero ) 634.50 dolar kazanılıyor bu hesaba göre abinin kazancı yanlış çıkıyor bu durumda site mi yanlış söylüyor yoksa site mi ?

Fark ettirecek kadar değişti. Kendin araştırma yap kart modeline göre. Veya elinde kart zaten bulunuyorsa mininge başla 2-3 gün de ne kadar kazandığına bakarak aylık bir miktar belirle.
hayır sormamın sebebi düşündüğüm gibi bir kazanç elde edmemiyorsam yani aylık 12/11 bin tl değil 4 / 5 bin tl kazanabiliyorsam yapmamayı veya yapmayı düşünücem

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
bu siteye göre ( Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash and Monero ) 634.50 dolar kazanılıyor bu hesaba göre abinin kazancı yanlış çıkıyor bu durumda site mi yanlış söylüyor yoksa site mi ?

hayır sormamın sebebi düşündüğüm gibi bir kazanç elde edmemiyorsam yani aylık 12/11 bin TL değil 4 / 5 bin TL kazanabiliyorsam yapmamayı veya yapmayı düşünücem
Dostum sen anlamıyorsun galiba :D 3 ay içinde değerler değişti diyoruz sen abinin videosunda yanlış çıkıyor diyorsun.

hayır sormamın sebebi düşündüğüm gibi bir kazanç elde edmemiyorsam yani aylık 12/11 bin TL değil 4 / 5 bin TL kazanabiliyorsam yapmamayı veya yapmayı düşünücem
En sağlam bilgi 2-3 gün çalıştır yap. O 2-3 günde ne kadar kazandığını hesapla ve onu aya dönüştür. Böylelikle ne kadar kazanacağın çıkar.

therose

80+
düşündüğüm gibi 11 veya 12 bi tl kazanabiliceksem çok güzel ama 4 bin tl kazanıcaksam daha yatırdığımı kazanmak için 17.5 ay beklemem lazım

Dostum sen anlamıyorsun galiba :D 3 ay içinde değerler değişti diyoruz sen abinin videosunda yanlış çıkıyor diyorsun.

En sağlam bilgi 2-3 gün çalıştır yap. O 2-3 günde ne kadar kazandığını hesapla ve onu aya dönüştür. Böylelikle ne kadar kazanacağın çıkar.
3 ayda 28 bin tl 10.338 tl ye mi düştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom